|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy w domach waszysch simów zawsze znajduje się telewizor?? | |||
Tak! Jest ważny ;p |
![]() ![]() ![]() ![]() |
171 | 66.28% |
Nie! Nie potrzebuję |
8 | 3.10% |
Raz tak raz nie... |
79 | 30.62% |
Głosujących: 258. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie prawie zawsze tak , bo najczęściej w ten spsób załatwiam zabawę po powrocie dzieci ze szkoły.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jak mnie stać to kupuję telewizor. Ale jakoś wolę zabawę uzupełniać przez np. malowanie obrazów albo granie w szachy. Przynajmniej jakieś umiejętnosci są. A gram bez kodów.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
u mnie się znajduje, ale uważam, że jest zbędny. Służy raczej jako dekoracja, nie jest w ogóle używany, a jesli już jakiś sim go włączy sam, to zaraz go wyłączam, bo mnie denerwuje :/
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A co do tematu u mnie telewizor zależy od funduszy.^^Gram bez kodów =) |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zawsze daję simom telewizor (no chyba, że robię rodzinkę typu dzikie plemię itp to już nie), ale jakoś ostatnio grając wciąż jedną rodzinką zauważyłam, że ten telewizor wcale nie jest im potrzebny. Stoi, bo stoi, żeby pusto w salonie nie było, ale rzadko kiedy simowie go oglądają. Każdy ma swoje, bardziej twórcze zajęcie. Tylko goście jak przyłażą to oglądają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
u mnie nie zawsze. Jak mam ogrod to telewizor nie jest potrzebny.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zawsze. Nie wyobrażam sobie salonu bez TV ;p
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
u mnie zawsze, ale teraz zdałam sobie sprawę, że nie jest potrzebny. Zazwyczaj dodajępod telewizorem grę playstation czy coś takiego - grając uzupełnia im się zabawa, tyle że przecież w to samo mogą grać na komputerze prawda? Więc teraz nie widzę potrzeby kupowania go.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Zawsze. No sami stwierdźcie, czy jest życie bez telewizora? The Sims 2, ma być realistyczne. Ale nie, naprawdę, czasami sobie oglądam, z Simami.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|