|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mój pierwszy domek na forum
![]() Mam nadzieję że będą dobre ocnki oraz krytyki które mnie motywują do budowania dalszych i coraz lepszych domów ![]() FoOoOooOoOoOtki ;D Dziękuję za obejrzenie ![]()
[*] Michael Jackson[*] http://wirtualnyznicz.pl/zapal.html?pid=195838 Zapal mu wirtualny znicz. ~~~~Nie da się zapomnieć Króla Popu~~~~ Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:37 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No trochę sobie z trawą pojechałaś
![]() Ale w środku mi się podoba, kolorowo,, przytulnie. Bryła też fajna. |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
omg jakie kolory na zewnątrz o.O powiem ci że trochę przesadziłaś jednak.
nie podobał mi się ten plac zabaw, niepasuje tu wcale. w środku niby ok ale jest dużo mebli które nie pasują kolorem i stylem. 4,5/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
#6 |
Guest
|
![]()
bryła nawet oki ale ta trawa nie zbyt ładna/
plac zabaw omg trochę dziwnie. a w umeblowanie nie zbyt ładnie dobrałaś kolory 4/10 |
![]() |
#7 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Więc tak z zewnątrz bardzo przyjemnie! Fajna huśtawka za domem (widzę że podobają Ci się dodatki Mikiego). Wewnątrz niektóre meble są z innej bajki!
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Masz talent i to jest ogroomny plus!
Ale musisz popracować nad zdjęciami oraz w pokojach stawiaj więcej ozdób! Domek jest prześliczny, uroczy zachwycił mnie Nie mogę się doczekać twojego drugiego domu 10/10 ![]() tylko kompletnie pomieszałaś style Ostatnio edytowane przez dżin. : 17.12.2008 - 18:59 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
super dom jak na pierwszy
OCENIAM w skali 1-6 Salon - 4+ Kuchnia - 5- Jadalnia - 6 Kącik czytelniczy - 5+ Sypialnia - 5 Pokój Violi - 5+ Pokój gościnny - 5+ Łazienka Violi - 6- Łazienka - 6 Ogród - 7 ;p Rodzina - 5+ ![]() Liczę ocene ogólną.... 5,53 super - pozdro ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
OGÓLNE UWAGI: Nieumiejętnie używane dodatki. Masz bardzo fajne akcesoria do domu, jednak nie umiesz ich ładnie połączyć. Polecam ściąganie SETów najlepiej w kolekcji, żebyś miała chociaż trochę poskładane. O wiele będzie ładniej.
BRYŁA: Bryła ciekawa, ogólnie z zewnątrz jest ładnie. Miałam nadzieję, że będzie dobrze, ale jednak się śmiertelnie pomyliłam. 9/10 OGRÓD: Gdzie roślinność? Gdy to zobaczyłam pomyślałam "ale łyso!". Tylko plac zabaw, ławeczka i basen. O, dopiero zauważyłam mierny stoliczek i krzesełka. No i leżak. Dżizas. 2/10 SALON: Jezus Maria! Jak można dobrać taką kanapę do żółtych ścian? Koszmarnie łączysz kolory. Fajny ten regał, jednak to różowe coś mi nie pasi. 4/10 LEPIEJ KUCHNIA: Zwaliłaś mnie tym stołem i krzesłami. Jak z baru szybkiej obsługi. DOSŁOWNIE. Szafki ładne, jednak za dużo tych wiszących ![]() SYPIALNIA GOŚCI: Tu z kolei zrobiło się gorzej niż wcześniej widziałam. Szafa w stylu Dzieci-Kosmosu nadal jest, no ale szafki mogłaś dać pod kolor biurka. GORZEJ0/10 KĄCIK CZYTELNICZY: Dwa różne kolory drewna i żeby to było chociaż bardzo jasne i ciemne, to byłoby nieźle, ale takie?! Dywan i kanapa to jeden styl, stolik i regał - drugi. ZNÓW ZUPEŁNIE PRZECIWNY. Klasyka i modern w jednym pokoju? Klękajcie narody! 2,5/10 JADALNIA: Najładniejsze pomieszczenie domu. Wreszcie wszystko do siebie pasuje. Czegoś mi tu jednak brak. 9/10 SYPIALNIA DOROSŁYCH: O zgrozo! Znowu ta faza z drewnem . No comments tym razem, bo powtarza się ten sam błąd. Chociaż biurko pasuje do szafek nocnych ![]() ŁAZIENKA: Powiększam ocenę za część z kibelkiem, bo ta część jest świetna! Za jasne wyposażenie pokoju, brzydko wygląda na tle ciemno-beżowych ścian. 6/10 LEPIEJ SYPIALNIA DZIECKA: To łóżko+ten stolik nocny = żenua. Według mnie to Twoje sypialnie chodzą trójkami. Każda tak samo beznadziejna. Pstrokato. Pełno niedociągnięć. Brak akcesoriów, które będą na miejscu. Hue Hue, tu znowu biurko pasuje do szafek. Plusik ![]() OCENA KOŃCOWA: 39,5/100. 39,5% do 38,8%, czyli obecny wynik jest lepszy. niewiele, ale lepszy. Weź sobie do serca rady, widzę że już robisz postępy. Czekam na następny dom ![]() Dzięki za zrobienie większej ilości fotek. Zmieniam troszkę ocenę, bo dochodzi wiele elementów Ostatnio edytowane przez Flavour : 18.12.2008 - 14:09 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|