|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Cześć !
Już dawno chciałem dodać nowy dom na forum. Myślę że jest on ładniejszy niż ten pierwszy. Jego koszt to Ok.100000$ Mam nadzieję że się spodoba. Robiłem go 2 dni. I starałem się wszystko rozplanować. Zapraszam do zwiedzania : I tyle Pa! Whiskey04
And her mind aches And her heart breaks 'Cause she's silly Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 15:03 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A wnętrze?
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
Już edytowałem, bo chciałem sprawdzić czy zdjęcia będą działąć
![]()
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aaaah.! Razi!!
B. mi się nie podoba, kolory do siebie nie pasują, złe zdjęcia [bo widzę niebo ;/ ]. Wg mnie to nic do siebie nie pasuje. Nie dam oceny liczbowej, ponieważ na pewno oczekujesz na wyższe.
#5 |
Guest
|
![]()
Nie będę oceniał w skali. Ładnie. Tylko trochę zbyt jaskrawo, można dostać oczopląsu, albo szamotania pępka. Nie dawłbym w salonie takich wypolerowanych tych parkietów no i inny telewizor.
|
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Szczerze, jakoś niezbyt mi się podoba
![]() 4/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Z zewnątrz mi się w ogóle nie podoba, szczególnie bryła. Widać, że próbowałeś zrobić jakiś ogród, alejki, za co +, choć może nie do końca ci to wyszło. Kiedy zobaczyłam pierwsze fotki wnętrz, pomyślałam sobie, o chociaż tutaj jest lepiej, ale gdy doszłam do salonu...
Generalnie trochę pomieszałeś wszystko. Nowoczesny wygląd domu, np. w pokoju dziecka, czy w przedpokoju zupełnie nie pasuje do wystroju kuchni, czy jadalni. Tymi szafkami przy łóżku w sypialni, to już mnie po prostu rozwaliłeś ![]() ![]()
#8 |
|
![]()
W środku jest o wiele lepiej niż na zewnątrz. To muszę przyznać. ;]]
Cóż. Ta lustrzana podłoga daje wiele efektu. Nadal nie wiem skąd wy ludzie ją bierzecie! ![]() ![]() Cóż, wewnątrz jest lepiej jak już wspomniałam - 7/10 - popracuj nad bryłą.
![]() |
#9 |
|
![]()
Wnętrza średnie :/. Albo sztywno postawione komplety, albo niezbyt ciekawie pomieszane style.
Co do zdjęć- widzę, że masz OŻ, to mógłbyś dodać łaskawie sufity? Ale zawsze w każdym (dobra, są wyjątki) domku jest coś ładnego. U Ciebie jest to urocza jadalnia. Dam 7/10- na zachętę, bo widzę, że dopiero zaczynasz swoją przygodę z domkami. |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
No ten dom bardziej mi się podoba niż poprzedni...Jedne co mnie odrzuca to taki obraz(?) w pomieszczeniu nr 5
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|