|  | 
|  16.05.2010, 17:00 | #1 | 
| Guest 

|  Domek "Nadmorskie Marzenie" 

Witam ponownie.Dzisiaj przedstawiam wam mój drógi domek ,nazwałem go "Nadmorskie Marzenie".Zamieszukuje go wyłącznie Asia Kowalska -bogata singielka ,która poszukuje prawdziwej miłości.Zapraszam do oglądania mojego domku.A więc zaczynamy: Bryła- mam nadzieje ,że się spodoba:      Parter - znajduje się tu garaż, korytarz oraz pralnia           Pierwsze piętro-znajduje się tu kuchnia, salon, jadalnia, łazienka oraz sypialnia                Balkon na pierwszym piętrze:    Taras i ogród:          Rzuty:    No to na tyle. Pozdrawiam Ares. PS: W późniejszych zdjęciach coś się stało z aparatem , więc przepraszam. | 
|  | 
|  16.05.2010, 20:18 | #3 | 
| Guest 

|  Odp: Domek "Nadmorskie Marzenie" 

Raczej nie dam do pobrania ,poniewż domek zawiero bardzo dużo dodatków z neta.
		 | 
|  17.05.2010, 15:24 | #4 | 
| Zarejestrowany: 28.03.2008 Skąd: Dolny Śląsk Wiek: 40 Płeć: KobietaPostów: 4,172 Reputacja: 10 |  Odp: Domek "Nadmorskie Marzenie" 

Bryła i otoczenie fajne. Ja bym pralnię umieściła w piwnicy, a samochód na zewnątrz i obniżyła budynek o jedno piętro. W pralni nie pasują mi te regały na książki. W jadalni wyrzuciłabym tą rzeźbę. Podoba mi się kolorystyka w wewnątrz. Domek mnie nie powalił na kolana, ale jest zrobiony z pomysłem. | 
|   | 
|  17.05.2010, 16:27 | #5 | 
| Admin Emeryt Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008 Wiek: 30 Płeć: KobietaPostów: 4,025 Reputacja: 18 |  Odp: Domek "Nadmorskie Marzenie" 

Bryła jest śliczna     Wnętrza zresztą też  10/10 | 
|   | 
|  18.05.2010, 18:21 | #6 | 
| Guest 

|  Odp: Domek "Nadmorskie Marzenie" 

Z zewnątrz zapowiadał się bardzo obiecująco, ale wewnątrz się nieco rozczarowałem   9,5 | 
|  18.05.2010, 18:35 | #7 | 
| Zarejestrowany: 08.06.2004 Płeć: KobietaPostów: 778 Reputacja: 10 |  Odp: Domek "Nadmorskie Marzenie" 

Domek przyjemny, lecz jakoś specjalnie się nim nie zachwyciłam. Niby domek jest dość spory, a przykładowo zarówno sypialnia, jak i łazienka to klitki. Najbardziej brakuje mi w nim normalnych drzwi (nie łuku) pomiędzy garażem a częścią mieszkalną.

__________________ "Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu." S.J.Lec | 
|   | 
|  07.11.2010, 14:33 | #8 | 
| Zarejestrowany: 12.09.2008 Wiek: 27 Płeć: MężczyznaPostów: 2,276 Reputacja: 10 |  Odp: Domek "Nadmorskie Marzenie" 

Bryła, ogród i kuchnia są wręcz nieludzko piękne. Natomiast cała reszta nie za bardzo mnie ujęła. Miejscami za dużo nie dobrze "oteksturowanej" elektroniki. 6,6
		 | 
|   | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |