|  | 
|  20.05.2010, 20:46 | #1 | 
| Guest 

|  Zmiana w mumie i pare pytań 

Witam wszystkich z forum! Mam parę pytań i będe wielce wdzięczny za odpowiedź: 1. Czy jest jakiś sposób na przemiane sima zmienionego w mumie spowrotem w sima? Nie chodzi mi o klątwe, a o zmiane w mumie. Niby brak snu i korzystania z toalet jest fajny, ale ten wygląd... 2. Mój komputer spełnia wymagania gry, cały czas szło dobrze, lecz teraz od pewnego czasu jest tak, że gdy z kimś rozmawiam, to te okno w lewym, górnym rogu jest puste, za wyjątkeij paska, który jest w obie strony czerwony, nawet, jak lubię tego sima, jak nie lubię, zawsze tak jest. Jest to trochę upierdliwe. 3. W Egipcie jest "grobowiec" Królwej Hetsuszepti...hetse... jakoś tak, jednak jest to tylko budowla, w ogóle nieinteraktywna, czy jest jakieś wejście do grobowca, czy coś w ten deseń? | 
|   | 
|  | 
|  21.05.2010, 13:23 | #2 | 
| Zarejestrowany: 22.10.2007 Płeć: KobietaPostów: 728 Reputacja: 11 |  Odp: Zmiana w mumie i pare pytań 

Co do 3.: Tak, jest tam wejście. Tylko trzeba dobrze poszukać  I o ile się nie mylę potrzebny jest klucz, który zdobywamy od kogoś, więc trzeba wziąć misję... | 
|   |   | 
|  21.05.2010, 14:00 | #3 | 
| Zarejestrowany: 26.06.2008 Skąd: Gdynia Wiek: 33 Płeć: KobietaPostów: 56 Reputacja: 15 |  Odp: Zmiana w mumie i pare pytań 

Z tego co pamiętam, przed wejściem były dźwignie, stoliki (jak zwał, tak zwał), w które trzeba było włożyć odpowiednio : relikt (bardzo stary), kamień (rzadki, cenny ... jakoś tak) i chyba trzeci to klucz, albo drzwi to był klucz. Popatrz dobrze, poklikaj    | 
|   |   | 
|  21.05.2010, 14:15 | #4 | 
| Guest 

|  Odp: Zmiana w mumie i pare pytań 

Dzi,eki wielkie, zaraz poszukam, problem z błede graficznym rozwiązany, ale jakby mi ktoś mógł powiedzieć jak przemienić sima-mumie spowrtoem w sima byłym dozgonnie wdzięczny.
		 | 
|   | 
|  26.05.2010, 02:11 | #5 | 
| Guest 

|  Odp: Zmiana w mumie i pare pytań 

Musi się przespać w BŁOGOSŁAWIONYM SARKOFAGU KRÓLÓW! Podobno jest 2 opcja, ale ja jej nie znam. | 
|   | 
|  28.12.2010, 18:38 | #6 | 
| Zarejestrowany: 14.11.2010 Skąd: Ranthambore Płeć: KobietaPostów: 154 Reputacja: 10 |  Odp: Zmiana w mumie i pare pytań 

Shiro, to nie ten grobowiec. Ten, o którym mówisz, to Abu Simbel. Co do drugiego pytania, spróbuj przeciągać paski znajomości kodem: testingcheatsenabled true. I nie musisz dbać o wielkie czy małe litery, a żeby bawić się znajomościami Simów, można chwycić za koniec paska, albo kliknąć w tym miejscu, w którym się chce, żeby był
		 | 
|   |   | 
|  13.07.2011, 22:20 | #7 | 
| Zarejestrowany: 04.05.2011 Płeć: KobietaPostów: 94 Reputacja: 10 |  Odp: Zmiana w mumie i pare pytań 

1.Trzeba spać w błogosławionym sarkofagu królów a by go zyskać wystarczy kod buydebug
		 | 
|   |   | 
|  10.09.2011, 19:31 | #8 | 
| Zarejestrowany: 29.04.2011 Płeć: KobietaPostów: 442 Reputacja: 10 |  Odp: Zmiana w mumie i pare pytań 

1.Tak, trzeba miećtylko sarkofag do tego. 2.Błąd? 3.Zapewne jest wejście, sprawdź kodem testingcheatsenabled true. | 
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |