| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Wystrzałowo to jeden z pierwszych wybudowanych przeze mnie domów. Stał na miejscu budynku o tej samej nazwie w Sunset Valley. Mieszkało w nim starsze małżeństwo z dorastającym synem - stylistą. Więcej zdjęć parceli na moim blogu.  http://simymamy.blox.pl/2012/05/Wystrzalowo.html 

Budynek i otoczenie ![]() ![]() ![]() ![]() Salon z jadalnią i aneksem kuchennym ![]() ![]() ![]() ![]() Gabinet ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Pokój na piętrze ![]() ![]() ![]() ![]() Pracownia ![]() Łazienka ![]() Rzuty - parter ![]() - piętro  
		 | 
| 
		 | 

|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

| 

Taki swojski, ładny domek. Właściwie jedyną rzeczą, która rzuciła mi się w oczy, a jest na minus jest to, że w każdym pomieszczeniu jakby używałeś/aś (?) jakiegoś wzoru i na ścianach i na meblach, i na dekoracjach. Co za dużo to nie zdrowo. Poza tym  mi się podoba, chociaż te okna na przedzie, te o łukowatym zakończeniu nie pasują do strzelistego dachu. :p Podobnie jak drzwi. Tak sądzę.  

Just you and I. 
			 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | 
| 

Reputacja: 11 

| 

Strasznie wzorzyście - popieram, co za dużo to nie zdrowo, ale gdyby gdzieniegdzie pozmieniać, to wyglądałoby naprawdę świetnie. Łazienka jest najlepsza moim zdaniem - chociaż nie lubię różowego, to pierwszy raz widzę w takim kolorze łazienkę (sprawa oświetlenia, prawda?). Podoba mi się salon na parterze, ale kuchnia nie przypadła mi do gustu. Pokój na pierwszym piętrze rowniez bardzo ładny.

![]()  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#4 | 
| 

| 

Dziękuje za komentarze. z tymi wzorkami to mam kłopot. Lubię wzorzyście i kolorowo w grze, moje simy nie są repliką życia. Próbowałam mieszać różne wzory, ale jeszcze nie potrafię dobrać i mam wtedy sieczkę, więc na razie powielam jeden wzór i przynajmniej nie ma chaosu. Będę próbować dalej.

| 
| 
		 | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |

| 

|