|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
to link do zdjecia amy lee w ts2,zrobionej przeze mnie, potrzebuje pomocy, w sensie, zeby mi powiedzeic,co zmienic, bo naprawde nie wiem , a wiem,ze nie wyszla. no wiec grzecznie prosze o ee...wyrozumialosc, ubranka robilam wczoraj w nocy
![]() ps. blagam,nie mowcie,ze nie podobna do amy, bo to mnie zalamie- wystarczy,ze sama to sobie uswiadamiam ![]() ps2. zapomnialabym o linku- http://elus12.w.interia.pl/AmyLee.bmp |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie obraz sie ale ten obrazek mi sie nie wyswietla! ( chyba nie masz o co sie brazac wkoncu to nie moja ani twoja wina
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Szczeże? TRAGEDIA ... niestety .... Popracuj nad nią :wacko: moze będą jeszcze z niej ludzie
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
już spox widze więc tak - często jak nad simką pracuje to im bardziej się staram tym mniej wychodzi
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez kawania : 17.11.2004 - 09:43 |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
e... no nie podoba mi sie. ta spodnica - co to w ogole jest tam po prawej stronie? bo wyglada dosc dziwnie ;| bluzka - moze byc, ale bardzo prosta, kilka kresek... co do twarzy - niestety nie podoba mi sie i amy lee zbytnio nie przypomina...
#6 |
Guest
|
![]()
Nawet jest spox.No ale troszke podobna do niej jest
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Chusteczkowe to jest! Chyba ciągle się wyświetla to co ty"ktoś" piszesz...:/
Jaki wał! Ale dobra. Chciałabym ci powiedzieć, że te oczęta naszej ukochanej Amy są NAPRAWDĘ zielone! Dlaczego nikt mi nie wierzy?! Tzn. moja kuzynka się ze mną kłóci że Amy ma niebieskie oczy, ale przyjżyjta się! Ona ma zielone oczy, a niebieskie to nosi SZKŁA KONTAKTOWE. Możecie mi coś odpisać? Co myślicie na ten temat? Itd. POZDRAWIAM gorąco ![]() Ps.(kolejny na ten temat) Naprawdę nie chcę być jakaś wredna i niemiła, ale jeśli to jest forum, to chyba mam prawo wyrazić swoje zdanie! Poza tym chyba nie jestem zbyt "ostra"?! Ps2.Zmieniłabym jej też włosy na twoim miejscu. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie załamuj się ktoś
![]() twoja simka to łądny pulpecik ale do amy nie jest podobna,trudno jest zrobić podobną simkę kiedyś próbwałam aquilere męczyłam się a efekt: Samara z TheRing ![]() Nie jest źle ale podobieństwa nie widzę:-/ |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
mam być szczera? do Amyś to niepodobne, a ubranie wogóle mi się nie podoba
_________________ www.evanescencejade.bloog.pl www.gothgirl.bloog.pl |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|