|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jestem zdesperowana- pomocy! ;( Zainstalowałam gre The Sims 2, ktora mieści się na 4 cd. Wszystko się elegancko instalowało, a jak skończyło, napisali mi ze jak chce grać, to muszę włożyc cd nr. 1. no to włozyłam.... i lipa. wyswietliło mi sie ze nie widzi płyty. Ale jakim cudem nie widzi, jak przed chwila z niej instalował?? Wrrr... POMOCY!
![]() Mam win xp i gra powinna działac na moim kompie. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Miałam podobny problem. Prawdopodobnie na xp simsy świrują! Ale gdy zmieniłam procesor zadziałały! Jednak radzę tobie: zainstaluj simsy na 98!
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Świrują!? Chyba u Ciebie ja mam XP i jest cacy!!! |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
sprobuj jeszcze raz zainstalowac a jak to nic nie da to pojdz do sklepu i wymien, nie masz wyjscia
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja mam 98
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
boże Ameryka nie gadaj idiotycznych bezpodstawnych bzdur! xp nei dość, że jest stabilniejszy i bezpieczniejszy, to jeszcze ma więcej funkcji i lepsze API od 98.. aktualnie z xp korzysta wiecej osób.. więc sądzę, że EA podpasowywałoby grę pod XP.. a nie 98.. mam xp i gra chodzi cacy..
a asiundaa pewnie nie wgrała obrazu płyty, bo ma pirata ( nie próbuj brać sie za cracka ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
bez cracka jej sie gra wyrypie bo bedzie widziala orpogramowanie emulujace. juz to bylo na forum
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
jeśli gra jest przegrywane to musisz zrobić sobie wirtualny dysk (najlepiej alcoholem 120%)potem ściągnąć obraz cd1 do nagrania na wirtuala i odpalasz :]
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
XP jest najlepszy do sims2, mojej kolezance chodzą po prostu pięknie...
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Hm... włóż inną płytę, jak ci się od nowa wyświetli włóż z powrotem 4. Powinno chodzić na 4, bo instalowalam komus i chodzilo na plycie nr.4 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|