|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiatm, do mojego domQ nie dociera dyrektor szkoły, a zaczeło się tak, prnego dnia moja simka zadzwoniła do dyrcia i ten przyszedł o 17, w trakcie oprowadzenia po domQ dyrci znikł, po prostu był sobie i już go niema i od tego casu włąsnie dyrcio nie przychodzi i z tego chyba powodu mam problemy z zrobieniem iprezki, goście przychodzą ale nie pojawia się informacja o "jakości" imprezki i wogole imprezka się nie kończy, wczoraj moja simka brała ślub zadzwoniła po gosci, przyszli, ale siedzie3li do poxniych godzin nocnych, więc sam musiałem ich wyprosić a limuzyna też się nie pojawiłą
![]() o co chodzi? edit aha zapomniałem dodać że wyprowadzka nic nie daje ;/ a reinstalki nie chce robić , niedawno robiłem i niekce mi sie zaś wgrywać tyle dodatków bo to 2h w d... ![]() pozdrawiam Ostatnio edytowane przez mariq : 15.12.2004 - 15:45 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Mi też gdzies zawsze dyrcio znika.... po oprowadzce po domu juz go nie ma... nie wiem czeu. a nie chvialam pisac nowego tematu.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A masz patcha? Może on by coś rozwiązał????
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
mam patcha zainstalowanego
dodam jeszcze takie coś że od tego czasu kiedy dyrcio znikł mi w domu to jak po niegpo zadzwonie mówi że przyjdzie o 17, ale nie przychodzi do mnie ;( |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Miałam tak samo skończyło się na tym że przestałam grać w tamtej okolicy i stworzyłam sobie nową. Niestety nie udało mi się znależć innego rozwiązania. Cóż, mam nadzieję że Tobie się uda. Powodzenia
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ale samochodu wogole nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie od czasów zainstalowania drugiego patcha też dyrcio nie przychodzi. Smutne. Zawsze jest komunikat, że przyjdzie anie przychodzi. łeee...
![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
hmmm dziwne
![]() to kiedy bedzie patch 3?? ehehhe pozdrawiam |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|