Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.01.2005, 19:42   #1
Tajga
Guest

Domyślnie Nawiedzone domy????

Powidzcie czy oprócz tych głupich jęków na uroczysku są inne atrakcje np.duchy?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.01.2005, 10:52   #2
fiatka
Guest

Domyślnie

Podobno jak mieszka się tam bardzo długo to przychodzi wampir bez głowy i troll. Troll przynosi smród trola - składnik. Ale tylko podobno ...

stare 23.01.2005, 10:58   #3
Liar
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał fiatka
Podobno jak mieszka się tam bardzo długo to przychodzi wampir bez głowy i troll. Troll przynosi smród trola - składnik. Ale tylko podobno ...
Smród trolla?! Nie slyszalam o czyms takim, o wampirze tez nie. Mieszkalam tam dluugo... U mnie tylko to duchy były pod postacia zwyklych ludzi. Normalnie wychodzily z grobow (no nie tak doslownie. pojawialy sie obok... ) i w nocy dzwonily do drzwi. Mozna bylo z nimi gadac itd...

stare 23.01.2005, 15:08   #4
gruszka.
Guest

Idea Jaki duch

Quote Jaki duch przychodzi do domu i sim może z nim gadać???

stare 23.01.2005, 17:56   #5
Liar
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał jarasims
Quote Jaki duch przychodzi do domu i sim może z nim gadać???
QUOTE?! :lol: No duch ten Sim co zmarł moze potem normlanie gadac z toba itp itd

stare 23.01.2005, 19:24   #6
Cocaine
Guest

Domyślnie

Hmm....ja ciułałam magimony na dom w abrakadabrowie, w końcu się udało Potem jednak słyszałam tylko to denne gwizdanie i duchy Żadnego wampira () ani tym bardziej trolla bez głowy (:wacko) nie było

stare 17.02.2005, 20:44   #7
♪Suzka♪
Guest

Mad Uroczysko jest do kitu...

Cytat:
Napisał Tajga
Powidzcie czy oprócz tych głupich jęków na uroczysku są inne atrakcje np.duchy?
No właśnie to pytanie sie samo ciągnie na język, prawda? Ja to myślałam, że tam będą niewiadomo jakie cuda i w ogóle a tam tylko jakieś głupie jęki i tyle. Co prawda całe forum szumi o jakimś smrodzie trolla czy czymś tam (ciekhawe, kto to rozpuszcza) po 300 dniach mieszkania na uroczysku ale według mnie to kompletna bujda i kit. Ja mieszkam tam już 500 dni (mój rekord :punk: ) i żaden smród trolla do mnie nie przyszedł czy coś...tam...podsumuwując: uroczysko jest głupie!

stare 17.02.2005, 20:50   #8
czasza
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Suzka
No właśnie to pytanie sie samo ciągnie na język, prawda? Ja to myślałam, że tam będą niewiadomo jakie cuda i w ogóle a tam tylko jakieś głupie jęki i tyle. Co prawda całe forum szumi o jakimś smrodzie trolla czy czymś tam (ciekhawe, kto to rozpuszcza) po 300 dniach mieszkania na uroczysku ale według mnie to kompletna bujda i kit. Ja mieszkam tam już 500 dni (mój rekord :punk: ) i żaden smród trolla do mnie nie przyszedł czy coś...tam...podsumuwując: uroczysko jest głupie!
Ja tam lubie bo jest bardzo duża działka (tam powstał mój największy dom!!)

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania