|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
wszystko pieknie sie zainstalowalo-the sims 2 i uniwersytet. jednak gdy uruchamiam gre zawsze sie zawiesza zanim zdaze wejsc do otoczenia. moze ktos wie dlaczego i zechce mi pomoc? bardzo prosze :\
mam windows 98se. karta grafiki geForce 3 titanium 200 128mb Ostatnio edytowane przez gotrig : 01.05.2005 - 23:56 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Podaj pozostałe podzespoły kompa. U mnie też tak było ale na Win ME. Wgrałem XP i chodzi dobrze.
Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
jakie masz sterowniki ??
podaj reszte kompurtera, proc i ilość ramu http://www.nvidia.com/object/win9x_61.76.html jak masz inne stery, to weź je przez dodaj/usuń wyinstaluj i po reboot'cie kompa zainstaluj te. Mi się gra zawieszała właśnie przez stare stery, wtedy te co podałem były najnowsze pod 98(wtedy jeszcze miałem 98) i po ich instalacji gra przestała się wieszać. Zresztą inne gry też przestały mi się zawieszać. Miałem wtedy też GeForce3 Ti200 tyle że 64mb. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
sprobuje wgrac te sterowniki co podales Pingwin-moze to cos pomoze. Bo teraz skojarzylem, ze to na pewno kwestia sterownikow. Kilka dni temu sciagnalem sobie najnowsze drivery nvidia 71.84, bo nie mialem odbic w lustrach w simach i myslalem, ze nowe sterownik cos zmienia. Efekt byl wlasnie taki, ze po wgraniu najnowszych sterow simsy zaczely sie zawieszac i w ogole nie dalo sie grac
![]() Pelne parametry mojego kompa: Duron 1200MHZ, 512RAM, GeForce3Tit200 128MB |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
niestety nie udalo mi sie rozwiazac problemu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Reputacja: 10