Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.05.2005, 14:31   #1
anex18
Guest

Post ...mój simsowy problem...

Mam problemy:
1. Moj simowe idą do łóżka, kładą się naciskam "Postaraj się o dziecko" i nie rodzi się dziecko jest ta muzyczka, gram nimi i ona nawet nie jest w ciązy. Co się dzieje?
2. Mojego sima porwali kosmici. Oczywiście wrócił ale nie był w ciązy! Przy wysyłaniu simsa w kosmos wpisywałam ten kod. Nie pamiętam jaki on był.Była to kobieta, co zrobić żeby ona wróciła z kosmosu z brzuszkiem? ;(
3. Chciała bym mieć w simsach bliźniaki jak je zrobić ? :1smutny:
4. Moja siostar cioteczna wysłała w kosmos wszystkich domowników, jeden po drugim. Czekała, czekała i nie wrócili co zrobić żeby wrócili?

Jeszcze jedno moja koleżanka ma internetową rodzinkę też chciałabym ją mieć dlatego poszukuje taty, mamy, sióstr,braci i cioci !! Przyjmuje (prawie) każdego !!

Bardzo proszę o pomoc będę starasznie wdzięczna !! Odpiszcie szybko !!Proszę !!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.05.2005, 16:01   #2
rainne
Guest

Domyślnie

1. simka teraz w ciąży jest przez trzy dni. następnego dnia dopiero powiększa się jej brzuch, kolejnego powiększa się jeszcze bardziej, dopiero na trzeci dzień następuje poród. czekałaś więc trzy dni?
2. kobiety nie zachodzą w ciążę z ufo. chyba że za pomocą hacku.
3. kazać simce jeść ciasteczka i trzymać kciuki. poszukaj na forum tematów na ten temat, było takich mnóstwo.
4. poczekać jeszcze?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.05.2005, 14:22   #3
anex18
Guest

Idea ...prośba...

Wyprubuje te metody. Masz racje nie czekałam 1 dnia. Mam prośbę ktoś może dać mi ten hack?? Jeśli ktoś wiedział by z kąd ściągać ten hack to bardzo proszę o link(zwracam się między innymi do rainne). Będę bardzo wdzięczna
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.05.2005, 18:53   #4
Nugate
Guest

Domyślnie

A czy musisz koniecznie wyslac kobiete zeby urodzila ufolka? Ja wysłałam faceta i urodził mi sliczną małą ufolke Shayla ma na imię)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.05.2005, 18:41   #5
viper_88
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał anex18
3. Chciała bym mieć w simsach bliźniaki jak je zrobić ? :1smutny:
Ludze... Korzystajcie czasem z WYSZUKIWARKI, to nie boli ... http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=18194

Ostatnio edytowane przez viper_88 : 15.05.2005 - 16:04
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.05.2005, 12:44   #6
Jillian
Guest

Smile odp

Możesz zrobić kobitce dziecko ufoo Wystarczy wcisnąć ctrl+shift+c, wpisać kod boolProp testingCheatsEnabled true , kliknąć z shiftem na simkę, wybrać "spawn..." potem "tombstone L or D". Na nagrobku który się pojawi wybieramy "Make me alien pregnant". I gotowe ! Kobieta jest w ciąży z zielonym ludkiem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.05.2005, 12:47   #7
efciaq
Guest

Domyślnie

pfff..... jak mi jeden gosc polecial w kosmos to (nie wiem czy to dlatego) wzielam drugiego i on tez patrzyl przez teleskop. wtedy wlasnie tamten wrocil... ale jak wyslalas cala rodzinke to chyba nie wroci
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.05.2005, 13:09   #8
Trish
Guest

Domyślnie

Ja wysłałam całą rodzinke w kosmos!
Nie wróciła!...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.05.2005, 15:40   #9
anex18
Guest

Wink Thx

Dzięki za wskazówki na pewno je wypróbuję !! Mam jeszcze jedno pytanie co zrobic żeby nastolatki zaszy w ciąże i żeby dorośli mogli być z nastolatkami ? Słyszałam że jest do tego potrzebny hack. Czy ktoś może mi podać stronke na którym go znajdę ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.05.2005, 17:54   #10
shadow-95
Guest

Domyślnie

modthesims2.com czy cos takiego, jak nie zadziala to poszukaj na googlach modthesims2
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania