Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.11.2003, 17:40   #1
Simmaniaczka
Guest

Domyślnie

jak zdobyć konfetti klauna? bo ja nie wiem a chiałabym zrobić jakieś zaklęcie. tak przy okazji: podobno (w instrukcji tak pisali) jeśli wykonujesz w domu więcej zaklęcie i produkujesz kryształy to rosną ci na dziłce np.: fasola i czasem kryształy... czy to prawda?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.11.2003, 17:47   #2
agatka678
Guest

Domyślnie

Ta fasola i krysztaly moga rosnąć tylko w Uroczysku!!!Trzeba dużo rzucać czarów!!!Gdy fasola urosnie to mozna sie po niej wspiac.

stare 05.12.2004, 19:37   #3
Ghost-duch
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał agatka678
Ta fasola i krysztaly moga rosnąć tylko w Uroczysku!!!Trzeba dużo rzucać czarów!!!Gdy fasola urosnie to mozna sie po niej wspiac.
Nie zgadzam się z tobą kryształy oraz fasola korzeń problemu itp. rosną również w normalnym świecie simów nie tylko na uroczysku a reszta jest prawdą

stare 20.12.2004, 14:23   #4
Natka9
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał agatka678
Bzdura!!! Nie trzeba mieszkać na uroczysku!!!! Na normalnej działce też rosną!!!! Ale z czarami to już prawda.

stare 18.11.2003, 18:10   #5
Simmaniaczka
Guest

Domyślnie

aha... całe szczęście mieszkam właśnie w Uroczysku ale jak zdobyć to konfetti? zabrać klaunowi? fajnie mam maximum logiki gotowania i techniki więc zaklęcia wyjdą super... właśnie zapisałam sobie ile muszę mieć jakich składników

stare 11.11.2004, 17:01   #6
fiatka
Guest

Domyślnie

Rozmawiasz ze sprzedawcami w Abrakadabrowie, oni dają ci zadanie, ty je wykonujesz, a oni coś ci w zamian dają. Między innymi konfetti. Ale fasola i kryształy nie rosną TYLKO w uroczysku. Tam rosną szybciej. Ale jak mieszkałam w SimCity to też mi rosły.

stare 18.11.2003, 18:23   #7
agatka678
Guest

Domyślnie

U sprzedawvy sie wykonuje zadanie i dostajesz.

stare 19.11.2003, 11:38   #8
Konwalia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by agatka678@Nov 18 2003, 07:47 PM
Ta fasola i krysztaly moga rosnąć tylko w Uroczysku!!!
właśnie, że nie. Jak mieszkałam na zwykłej działce i miałam fasolę.

stare 19.11.2003, 13:26   #9
Simmaniaczka
Guest

Domyślnie

ale mi nigdy nikt nie dał ze sprzedawców konfetti klauna... ciągle mi dają rzęsy czarodzieja...

stare 22.02.2005, 12:00   #10
§Saphira§
Guest

Question Składniki

Cytat:
Napisał Simmaniaczka
ale mi nigdy nikt nie dał ze sprzedawców konfetti klauna... ciągle mi dają rzęsy czarodzieja...

Ci sprzedawcy czasem upierają się czasem na jeden składnik i w ten sposób masz mnóstwo identycznych. Wampirzyca daje głównie czosnek. Co do zadań, rozwiązało już któreś z was łamigłówkę z nagrobkami :?: Ja próbuję, próbuję i nic :1smutny:

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania