Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.11.2003, 14:38   #1
Lakomczuszek
Guest

Domyślnie

Mam kilka pytań co do The sims MM:

1. Jak zdobyć Czosnek dla kobiety lub faceta? Mam porozmawiać z kimś na mieście? Bo ja cały czas rozmawiam i z Wróżką i z Aptekarzem i z ta trzecią babką ale oni daja mi tylko lodowe szkło, pióro pegaza, konfetti klauna i rzęsy czarodzieja. Naprawdę wypełniłem wszystkie zadania jakie mi kazaliu ale nic i jeszcze raz nic co mam robić??

2. Gdzie znajduje się pył diamentowy? Ktoś mi powiedział, że mozna go kupić u tej wróżki. Nie stety mam zebrane 189 magimonów i niewyswietla mi sie, że można to kupić... . Co mam zrobić??

3. Co mam począć ze smokiem?? Wszystko wiem co trzeba do niego wiem o tym, że musze pokupywać kwiaty żeby sie najadł I żeby niepalił mi domu to gryzaczek. Ale on i tak mi podpala dom! Raz to mi nawet spalił dwa kryształy! Co mam zrobić?!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.11.2003, 14:43   #2
Nilka
Guest

Domyślnie

1. czosnek zdobywasz wymieniając sie z wampirzycą.
2. pył diamentowy jest u wrozki, ale kosztuje 199
3. widocznie twój smok ma zadziorny charakterek za bardzo to niewiele możesz zrobić, możesz go uwolnić i sprobować wyhodować smoka z nowego jaja.

stare 21.11.2003, 15:38   #3
Lakomczuszek
Guest

Domyślnie

dzieki, dzieki dzieki, dzieki i jeszcze raz dzieki Teraz mnie juz nic nie powstrzyma!!! Jestes wielka A tak poza, fajny obrazek

stare 23.11.2003, 11:31   #4
MonioXa
Guest

Domyślnie

smoki są różnego koloru. czerwone najczęściej podpalają dom. ja miałam żółtego i noc mi nie podpalał tylko notorycznie jadł kwiaty. Moja koleżnaka miała różowego smoka i nic jej nie palił. Też wynika to z jego koloru.

stare 23.11.2003, 14:27   #5
Vel
Guest

Domyślnie

A jak zdobyć muchomory dla dzieci? Bo smoczą łuskę to jak dzioecko go dużo szczotkuje.....

stare 23.11.2003, 15:34   #6
aniakarpik
Guest

Domyślnie

Musisz usiąść na krzesełku w kształcie grzybka. A smoki mogą odrzywiać się śmieciami

stare 22.02.2005, 11:37   #7
§Saphira§
Guest

Question Pytanie o muchomory

Cytat:
Napisał aniakarpik
Musisz usiąść na krzesełku w kształcie grzybka. A smoki mogą odrzywiać się śmieciami

Nie kapuję z tymi grzybkami. Czy chodzi o to krzesło pieczarkowo muchomorkowe :?: Kupowałam takie krzesełka i kupowałam, siedziałam, oglądałam całą działkę piksel po pikselu, ale nic nie wyrosło. Czy trzeba na nie czekać? :?: [FONT=Comic Sans MS]

stare 22.02.2005, 12:15   #8
bodzia
Guest

Domyślnie

gdybys przejrzala strony a chociazby tematy to nie zadawalabyc takich bzdurnych pytan ktore pojawia sie co 3 temat :/
tak chodzi o to krzeslo pieczarke czy jak mu tam, wystarczy ze na nim usiadzesz i po chwili powinny sie grzyby pojawic a jak ci sie nie pokazaly to sprobuj jeszcze raz i tak w kolko

stare 22.02.2005, 16:21   #9
♪Suzka♪
Guest

Grin Aaale to sie przydaaaje!

Cytat:
Napisał Saphira
Nie kapuję z tymi grzybkami. Czy chodzi o to krzesło pieczarkowo muchomorkowe :?: Kupowałam takie krzesełka i kupowałam, siedziałam, oglądałam całą działkę piksel po pikselu, ale nic nie wyrosło. Czy trzeba na nie czekać? :?: [FONT=Comic Sans MS]
musisz to robić baaaaaaardzo długoo!!!! No tak, trzeba czeeeekać aż do znudzenia...ja tam se wolę już kupić muchomorki u Todda Nawet ie drogie. Ale dla dzieci, to z tymi krzesełkami się przydaje.

stare 24.02.2005, 10:16   #10
§Saphira§
Guest

Post Acha

Acha, dzięki, rozumiem. Wiecie, to był jeden z pierwszych moich postów i... . Teraz przejrzałam już więcej tematów i w którymś to wyczytałam.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania