|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ludzie help me!!!
Włączam sobie grę (na studiach mam) wchodzę do moich studentów i komputer mi sie sam restartowywuje, nie wiem co mam robić nie umiem swobodnie grać. Pragnę też dodać iż normalnie komputer działa np. jak siedze w necie nic się nie dzieje, gram w inne gry też jest spokój. Błagam o pomoc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może spróbuj do nowa zainstalować grę? Może to jakiś dodatek... Nie ściągałaś ostatnio czegoś z netu?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ściągałam i to bardzo dużo, ale folder downloads wyczyściłam, nie zadziałało jeszcze jutro spróbuje zainstalować grę, oby podziałało
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Może masz za mało ram ??
Ja tak miałam też. Chciałam zainstalować The Sims 2. Zainstalowałam i co chwile mi się komputer zwieszał i musiałam robić resa kompa ;( Teraz gram w Balangę, bo nie opłaca mi się nowego kompa kupywać ;( |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie sądze że mam za mało ramu, (256) ale niedawno miałam dokładane, wcześniej było 128 i działało tylko że strasznie wolno.
Odkryłam że nie zawsze mi sie komputer restartowywuje, czasem pojawia sie błąd coś o treści: działanie programu zostało zakłócone, aplikacja zostanie zamknięta, co mni dziwi ponieważ przed wejściem do gry zamykam wszystkie niepotrzebne programy. :1smutny: :1smutny: |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Pewnie procesor Ci się przegrzewa. U mie się tak robiło i tylko podczas gry The sims 2, co jest baardzo dziwne
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|