|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Przejrzałam forum pod kątem takowych, ale nie znalazłam. Poszukuję takiej drewnianej balii - okrągłej z desek - do kąpieli. Nie wanny w drewnie ani jaccuzi tylko drewnianej balii. Jak ktoś czytał Sapka to wie w czym rzecz. Wiedźmin i Trzy Kawki w takowej robili sobie z Zerrikankami - orgietkę.
I druga rzecz. Potrzebuje potworów. Ale nie przerobionych simów tylko zwyczajnie potworów. Jako dodatków. Mogą to byc zwyczajne dekoracje . Atakować simów nie muszą. Chociaż byłoby to pożądane. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Weronika, chyba nie zrozumiałaś tematu prośby. Alia nie szuka przerobionych simów, tylko potwory, jako dekoracje (większe, brzydsze, mniej człekopodobne). Ściągałam skądś takiego dużego, czarnego robala, ale on jest taki hmmm.... mechaniczny, a podejrzewam, że ty szukasz czegoś bardziej w stronę fantasy, mam rację?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ściągałam skądś takiego dużego, czarnego robala, ale on jest taki hmmm.... mechaniczny, a podejrzewam, że ty szukasz czegoś bardziej w stronę fantasy, mam rację?[/QUOTE] Mianowicie z jakiej strony? Ja dołączę się do tematu bo także chciałbym znaleźć coś ekhm fajnego, jakiegoś stworka, strzygę cz coś podobnego. Aha i sorki za wepchnięcie się do tematu!!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Właśnie nie pamiętam, z jakiej strony :\ Poszukaj na www.modthesims2.com, naprawdę chciałabym pomóc, ale pamięć mam za krótką
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
aha to sorcia tez gdzies chyba widziałam takiego robala.... Dam znać jak znajdę
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Właśnie nie pamiętam, z jakiej strony :\ Poszukaj na www.modthesims2.com, naprawdę chciałabym pomóc, ale pamięć mam za krótką
![]() W każdym bądź razie serdeczne dzięki, poszukam ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ano właśnie... Szukam różnych dziwactw bo zamierzam stworzyć kopię wiedźminskiego siedliszcza... Były już zameczki, księżniczki elfice, upiory i inne takie. A ja chce mieć na parceli trzech wiedźminów z Ciri i żeby ich Jennefer, i Jaskier odwiedzali. Szukam jeszcze takiej równoważni, - wahadła, do ćwiczeń i tej balii... No i skina z amuletem w kształcie głowy wilka... |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|