Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 15.06.2005, 08:19   #1
Margierytka
Guest

Domyślnie Balia i strzygi, mantikory i inne paskudztwa

Przejrzałam forum pod kątem takowych, ale nie znalazłam. Poszukuję takiej drewnianej balii - okrągłej z desek - do kąpieli. Nie wanny w drewnie ani jaccuzi tylko drewnianej balii. Jak ktoś czytał Sapka to wie w czym rzecz. Wiedźmin i Trzy Kawki w takowej robili sobie z Zerrikankami - orgietkę.

I druga rzecz. Potrzebuje potworów. Ale nie przerobionych simów tylko zwyczajnie potworów. Jako dodatków. Mogą to byc zwyczajne dekoracje . Atakować simów nie muszą. Chociaż byłoby to pożądane.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.06.2005, 17:37   #3
saya
Guest

Domyślnie

Weronika, chyba nie zrozumiałaś tematu prośby. Alia nie szuka przerobionych simów, tylko potwory, jako dekoracje (większe, brzydsze, mniej człekopodobne). Ściągałam skądś takiego dużego, czarnego robala, ale on jest taki hmmm.... mechaniczny, a podejrzewam, że ty szukasz czegoś bardziej w stronę fantasy, mam rację?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2005, 20:36   #4
Harpsichord
Guest

Question Robak

Ściągałam skądś takiego dużego, czarnego robala, ale on jest taki hmmm.... mechaniczny, a podejrzewam, że ty szukasz czegoś bardziej w stronę fantasy, mam rację?[/QUOTE] Mianowicie z jakiej strony? Ja dołączę się do tematu bo także chciałbym znaleźć coś ekhm fajnego, jakiegoś stworka, strzygę cz coś podobnego. Aha i sorki za wepchnięcie się do tematu!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2005, 21:06   #5
saya
Guest

Domyślnie

Właśnie nie pamiętam, z jakiej strony :\ Poszukaj na www.modthesims2.com, naprawdę chciałabym pomóc, ale pamięć mam za krótką
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2005, 11:44   #6
kartofelq
Guest

Domyślnie

aha to sorcia tez gdzies chyba widziałam takiego robala.... Dam znać jak znajdę
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2005, 18:24   #7
Harpsichord
Guest

Smile

Właśnie nie pamiętam, z jakiej strony :\ Poszukaj na www.modthesims2.com, naprawdę chciałabym pomóc, ale pamięć mam za krótką [/QUOTE]
W każdym bądź razie serdeczne dzięki, poszukam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2005, 21:05   #8
Margierytka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał saya
Weronika, chyba nie zrozumiałaś tematu prośby. Alia nie szuka przerobionych simów, tylko potwory, jako dekoracje (większe, brzydsze, mniej człekopodobne). Ściągałam skądś takiego dużego, czarnego robala, ale on jest taki hmmm.... mechaniczny, a podejrzewam, że ty szukasz czegoś bardziej w stronę fantasy, mam rację?

Ano właśnie... Szukam różnych dziwactw bo zamierzam stworzyć kopię wiedźminskiego siedliszcza... Były już zameczki, księżniczki elfice, upiory i inne takie. A ja chce mieć na parceli trzech wiedźminów z Ciri i żeby ich Jennefer, i Jaskier odwiedzali. Szukam jeszcze takiej równoważni, - wahadła, do ćwiczeń i tej balii... No i skina z amuletem w kształcie głowy wilka...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania