|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam,
może taki temat już był, jak tak to wybaczcie ale nic nie mogłam znaleźć w wyszukiwarce. Chodzi mi o to czy da się zrobić (jakiś hack?) sklep w domu żeby np. na parterze były butiki a na górze mieszkanie. ![]() ![]() Z góry dzięki za odpowiedź |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hmm... Nie wydaje mi się, żeby coś takiego było możliwe... W każdym razie nigdy o czymś takim nie słyszałam...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
ja właśnie próbuję to zrobić, nie wiem czy mi wyjdzie. W S1 się udało
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jak znajdziecie sposób to nie zapomniajcie o mnie
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
na Sunair Sims była taka garderoba z której również idzie zrobić sklep ... nie pamiętam dobrego linka ale poszukaj moze w Linkarni u Justy...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Oczywiście że tak się da.....wystarczy że się ściągnie z ModTheSims rzeczy ze sklepu.....a potem wstawi do domu....i już....takie tematy już były....
Rzeczy ze sklapu : http://www.modthesims2.com/showthrea...ight=shop+home http://www.modthesims2.com/showthre...light=shop+home (rzeczy ze sklepu dodatku "Na studiach) PS.Tylko trzeba ustawić lade z kasą....a sprzedwaczyni sama się pojawi... PS2.Obydwie te ściągnięte kolekcje trzeba rozpakować nie do Downloads tylko do Moje Dokumenty/EA Games/The Sims 2/Collections Napisz czy o to chodziło ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Napiszcie mi (nie chce zakłądac nowego tematu ) czy jesli sciagne pliki tylko z pierwszej strony to tez bedzie sklep ? bo mi nie działa ten drugi adres ...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Taaak właśnie o to mi chodziło, dzięki michalks :*:*
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Służba w domu gwiazdy | Lori | The Sims 1: Rozszerzenia | 17 | 25.11.2003 21:30 |