|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Problem jest nastepujacy i dziwny bo niewiem od czego to sie dzieje na WINDOWSIE XP pro ?
Na 98 s2 niema tego bledu i na XP houme edition. Pokaze pare screenow z bledem : ;( ;( ;( Sadze ze jest to jakis blad z zapisywanie lub odczytem bo dzieje sie tak wtedy gdy zapisuje rodzinke lub sima i z jakiegos powodu niemoze zapisac okienka ! Nawet jak chce zmienic wyglad sima albo jak dorosnie to niema jedo wygladu w oknie (sreen nizej). To jest jakis blad z zapisem lecz niech mi ktos pomoze go zlikwidowac go na XP lub da porade jak tego sie pozbyc ???? :wacko: :wacko: ????? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wydaje mi się że to nie jest błąd systemu operacyjnego w tym przypadku Windowsa XP ale źle skonfigurowanej karty graficznej (czyt. zły sterownik). Radze zrobić tak:
1.Właściowości Mój Komputer 2.Zakładka Sprzęt 3.Menadżer Urządzeń 4.Zaznaczyć Karte Graficzną 5.Odinstalować 6.Restart Kompa 7.Ponowne Zainstalowanie Karty Pozdro PS:Spróbuj także zainstalować nowszy sterownik do karty. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Przyokazji mam Nvidia Geforce4 Mx440 - Xp a wersja sterownika Nvidi jest : 4.4.0.3 i niewiem czy to najnowsza zobacze jeszcze na swoim 98 jaka tam jest wersja ale czos mnie nieprzekonuje by mialo to zwiazek ze sterami . A przyokazji na przyszlosc nietumacz jak wchodzic w menadzera urzaczen bo to troche dziwne zeby ktos niewiedzal jak tam wejsc. pozdro i THX |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
wielkie dzieki ze mnie naprowadziles na trop zmiana strownikow na nowsze pomogla
![]() THX |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|