Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.09.2005, 13:51   #1
Nikki
Guest

Post Zamek!!!!

Nie wiedziałam gdzie to napisać więc zamieściłam tutaj bo to dotyczy dodatku. Na tej stronce http://www.webalice.it/mikebur50/Ant...more_pag2.html na dole jest taki super Hogwart, który chciała bym ściagnąć ale jak chce go skopiować do Download (Totalem Comanderem) pisze żeby wpisac hasło. No to na tej stronce weszłam na Download Password i znalazłam hasło które brzmi: forever . Nom i wpisuje i nic pisz że nie moze znaleźć jakioegos programu do rozpakowania . Ja nic nie rozumie . ;( ;( ;( ;( Może ktoś już sciągał z tej strony i mi pomoze. Bardzo Prosze. Plissssssssssssska!!!!!!! Z góry THX :*
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.09.2005, 16:38   #2
Korba
Guest

Domyślnie

To proste: On potrzebuje do tego(przynajmniej u mnie tak jest i działa)program do rozpakowywania ICEOWS oraz Sims2Pack Clean Installer.Piszę,że przynajmniej u mnie tak jest.I Hogwarcki Zamek mi działa.Wiec albo te programy,albo coś innego.Sims2 Pack można ściagnąć na oficjalnej stronie.Co do ICEOWS'a to poszukaj w google.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.09.2005, 16:55   #3
Ellien
Guest

Domyślnie

Nie potrzebne ci są te programy które podała Korba - wystarczy zwykły Win rar i się wszystko dobrze rozpakowuje (sprawdziłam specjalnie )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.09.2005, 17:00   #4
Korba
Guest

Smile Heh

No chyba że tak ......chi,chi. ja tam wszystko otwieram zwykle Win Zipem lub Sims2 packiem ale czasem muszę otworzyc ICEOWS'em.Wow ale mam tych programów!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.09.2005, 10:05   #5
Nikki
Guest

Domyślnie

Wielkie Thx :* :* :* :* :* :* :* . Kocham Was Ludzie!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania