|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej ! Mam TS2, TS2;NS i TS2;NŻ. I jak włączam the sims 2 to pojawia się EA Games ale żeby się pojawił Maxis musze rozruszać komputer(rozruszanie polega na klikaniu przycisku menu start i klikanie na TS2;NŻ na pasku zadań) pytanie dlaczego to się normalnie nie wlancza?? Czy to wina zbyt dużej ilości przedmiotów, fryzór...?!
PS: W samym TS2 było wszystko ok. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
a jak rozruszasz to chodzi wszystko ? Osobiście uważam że coś źle w grało ale to tylko moja teza. Fakt że dużo objektów itd. może opuźniać grę ale żeby odrazu się nie włączała ? Może poprostu masz za słąbą pamięć.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
nie nie nie kompa mam pierwsza klasa ale ta gra mi sie tak jagby na tym momęcie zacina. HELP!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A ile masz mniej więcej dodatków?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Takie pytanie, co to za komp pierwsza klasa?
AMD Athlon64 1.8ghz, 1gb ram, 7800GT? wątpie ![]() Co do problemu, weź wywala najpierw wszystkie dodatki (skopiuj do innego folderu) jak nie pomoże to odinstaluj grę i zainstaluj od nowa. Pozatym wyłącz wszystkie programy działające w tle, odpal grę i czekaj, jak led od twradziela na obudowie przestanie na dłużej świecić/mrugać to "rozruszaj" go. btw. fryzur przez u otwarte ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
oj robilam tak ale nie chce odinstalowywac bo robie fs.
ps: mam chyba 500 rzeczy ale chce duzo sksowac |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|