|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Otórz,odkryłem czar "Cena Sławy".Nie wiem czy któś już o tym informował bo rzadko czytam starsze tematy.Wyobrażałem sobie jakeś bajery zy coś i oczywiście gwiazdorstwo,a tu dali mi tytył SŁAWA,tak na zapchanie gęby.Jest to kompletna beznadzieja wliczając mój wysiłek w zdobycie tych czarnych chwastów.Nie opłaca się używać tego czaru tylko po to aby otrzymać Sławę (przyjaciół sami zdobywamy albo za pomocą czaru).
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jezu...to zdobądź pół gwiazdki marudo jedna!
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Co Ty dajesz?! Jakie pół gwiazdki!? A z tą marudą to wicewersa.Jak Ci nie pasi mój temat to nie czytaj!!!
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Pół gwiazdki i dostajesz tytuł gwiazda-_- Dobra nie maruda spokój święta są i się z nikim nie chcę kłócić.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Na początku to ja tez byłam zawiedziona,ale da się z tym żyć
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Pół gwiazdki!!!!!!!!!!!!!!!!! I wy ludzie narzekacie ja wykonałam ten czar i w kilka dni bylam gwazda.......Co to za filiozofia
|
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
tutaj tez sie rozwodzicie;[ ja jak rzucillam to zaklecie mialam 4,5 gwiazdki ale szybko doszlo to pol i bylam gwiazda...ale wy macie problemy
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
jedyna trudnosc polega na tym, ze musisz miec przedtem conajmniej 2,5 gwiazdki (no albo ttwoj maz). kiedsy wiec zostajesz slawa czesto ladujesz z kilkoma przyjaciolmi tylko, bez umiejentnosci i to wszystko trzeba od nowa...
#9 |
Guest
|
![]()
Ja nie mam Gwiazdy ale z tego co przeczytałam myśle że to dość dziwne...
Czy jeżeli ktoś jest GWIAZDA I rzuci ten czar to straci gwiazdkę czy nie ? I czy Sim musi mieć 2,5 gwiazdki żeby pszyszedł FANTASTYCZNY WIELBICIEL??? |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
nie fantastyczny tylko fanatyczny a to różnica
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|