Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.12.2003, 19:44   #1
Nindë
Guest

Domyślnie

Znalazlam takie zaklecie wsrod czarow dzieci doroslosc w minutke wykonalam ten czar i.....moje ismy staly sie dorosle jak zaklecie nie wypali to dziecko staje sie bobasem.........Zaklecie powstało w wyniku muchomorow,smocza skora czy łuski zaponialam i znow smocze łuski......Czy wam też sie udało??????

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.12.2003, 20:02   #2
Vel
Guest

Domyślnie

Mi się dwa Simy-Syn mojego ulubionego Sima i Kasandra Ćwir zmienili w dorosłych i teraz są dumnymi rodzicami^^

stare 20.12.2003, 20:07   #3
SimOla
Guest

Domyślnie

Musze ten czar wypróbować
A dzieci bez czarów też stają się dorosłe???

stare 20.12.2003, 20:08   #4
aniakarpik
Guest

Domyślnie

Też użyłam tego czru na moim sim dzieciaku i stał się dorosły. Ale nie wiedziałam, że jak czar nie wyjdzie to dziecko staje się bobasem.

stare 20.12.2003, 20:33   #5
dzuma
Guest

Domyślnie

hehehhee
No i prosze okazuje sie ze dzieciaki tez moga rosnąc:] nawet w ts ;]

stare 20.12.2003, 23:28   #6
Edeta Kudou
Guest

Domyślnie

Wiele razy się udawało, ale raz się nie udało i Kasandra zamieniła się w bobaska, co dziwniejsze pojawiło się to okno do wpisywania imion i pisało "To chłopiec!" Troche dziwne że przy nieudanym czarze Kasandra straciła nawet płeć :lol: :lol:

stare 21.12.2003, 07:46   #7
Ersa
Guest

Domyślnie

Hehe, niezłe ja miałam tak z tym Danielem z rodziny Kumpel. Tylko nadal był chłopcem ale ja sie bobasami nigdy nie opiekuję to mi go ktos zabrał

stare 21.12.2003, 11:03   #8
Nyah
Guest

Domyślnie

Ja też używałam tego czaru. No i taki jeden chłopak (dziecko) rzucił na siebie ten czar i zamienił się w dorosłego ale ochydnego faceta! Potem ożenił się z dorosłą Kasandrą Ćwir i mieli dziecko (chłopca) potem ten chłopiec też się zaczarował i był dorosły i ożenił się z Martyną, która też była dorosła, potem oni też mieli dziecko itd. W końcu maiałm taką wielką rodzinę!

stare 21.12.2003, 11:20   #9
aniakarpik
Guest

Domyślnie

Fajnie z tą wielką rodziną. Jak nie chcecie żeby wam opieka społeczna ( czy jak to tam się w simach zwie ) zabierała dzieciaki to zatrudnijcie kamerdynera, on opiekuje się dziećmi.

stare 21.12.2003, 12:32   #10
agatka678
Guest

Domyślnie

Lepsza jest Kościlda.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania