|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie całkiem wiedziałam gdzie umieścić ten temat, więc prosze w razie potrzeby przenieść
![]() A więc chodzi o to, że w którymś poście widziałam wzmiankę o The Sims 3, a po wpisaniu w wyszukiwarkę NAPRAWDĘ COŚ TAKIEGO BYŁO, ale mało się dowiedziałam- info w języku niemieckim. Czy ktoś wie coś więcej o tych simsach??? |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Poprostu fotomontaż, ktoś jest dobry w programie graficzym i sobie przerobił z 2 na 3 i wstawił do neta. Ludzie, dopiero wychodzą dodatki do THE SIMS 2 a wy juz gadacie o The sims 3 :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: - w takim tempie Maxis by zrobił dodatek w któtym było by tylko 10 nowych przedmiotow :con: :con: :con: :con: :con: !!!!!!!!!!! robicie wielkie halo! moze Myszko byś raczyła podać stronę?! a nie pisać i zasmiecac forum?!
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Słyszałam o UFO w Kozinkach dolnych! Po wpisaniu w wyszukiwarkę naprawdę coś takiego było!
Po pierwsze, na forum mówiono już o The Sims 3. Stwierdzono, że to brednie i temat zamknięto. Każdy news nie potwierdzony przez Maxisa nie jest pradziwy. Jakoś na ea nie widziałam wzmianki o The Sims 3... |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|