|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem. Kiedy chcę urządzić jakiekolwiek przyjęcie to zawsze mam "liczba możliwych gości: 2" Zwykle można było więcej. Nie wiem, co się stało. Usunęłam wszystkie dodatki z internetu, bo to jest najczęstszym problmem - też nie pomogło. Już sama nie wiem jak to naprawić. Najlepiej byłoby usunąć grę, ale mam dużo zrobione w rodzinach maxisowych a one i tak potem będą od nowa więc nie chcę usuwać. Może ktoś z forumowiczów już się spotkał z tym problemem. Jeśli ktoś wie, jak to naprawić, proszę piszcie.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jest kod na większą ilość możliwych do zaproszenia osób:
[wciśnij ctrl-shift-c] intProp maxNumOfVisitingSims X - Umożliwia zaproszenie większej liczby gości, gdzie w miejscu X wpisujemy dowolną liczbę [wciśnij enter] Potem łapiemy za telefon i dzwonimy ![]() Pozdrawiam :* |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Hmm... Dzięki patrysiaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja ma the sims Night live już. Dzięki wielkie za rady. Spróbuje je wykorzystać.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Otwierasz plik c:/Program Files/EA GAMES/ The sims/TSData/Res/Config/GraficsRules.sgr (jak klikniesz na ten plik komputer zapyta ciebie w czym chcesz go otworzyć - proponuję "notatnik" lub "wordPad"). Otworzy się ten plik jako kilkanaście stron tekstu. Gdzieś za połową znajdziesz następujące wpisy: option SimulatorControls setting $High intProp maxNumOfVisitingSims 6 setting $Medium intProp maxNumOfVisitingSims 4 setting $Low intProp maxNumOfVisitingSims 3 zmieniasz je na: option SimulatorControls setting $High intProp maxNumOfVisitingSims 12 setting $Medium intProp maxNumOfVisitingSims 12 setting $Low intProp maxNumOfVisitingSims 12 (liczba 12 jest liczbą max. gości możesz ją dowolnie podać 3,6,9 jak chcesz) Te same operacje powtarzasz dla pliku c:/Program Files/EA GAMES/ The Sims 2 Na studiach/TSData/Res/Config/GraficsRules.sgr jeśli masz TS2 NS. Zapisujesz plik i w grze możesz zapraszać liczbę gości jaką wpisałeś. Dwie uwagi: 1. jeśli masz słaby komputer (a tak określił to gra dając ci możliwość zapraszania tylko 2 gości) a zaprosisz 12 osób to gra będzie się potwornie cieła i nie da się normalnie grać. 2. u mnie wpisałem ten hack jak grałem w podstawowe TS2. Później przy instalacji TS2 na studiach podczas aktualizacji wywalało mi błąd i do momentu przywrócenia starych wartości nie mogłem zainstalować na studiach. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Problem związany z The Sims 2 | Mateo | The Sims 2: Problemy z grą | 10 | 05.09.2005 20:56 |