|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam wielki problem: Bo wyinstalowaniu dodatku NŻ, gra nie chce działać! Normalnie się ładuje, dochodzi do tego miejsca, gdzie mam wybrac miasto, wybieram je, i po chwili gra ścina sie niemiłosiernie, (miasto się jeszcze nie załadowało) i pojawia mi się okienko z wiadomością: Nastapił błąd. Aplikacja zostanie zamknięta, czy jakoś tak. POmocy!!!
PS. Mam ściągane dodatki, które wcześniej działały POMOCY!!!
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jakie masz parametry kompa? napisz je tu...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
a może masz wgrane jakieś hacki/przedmioty, które działały tylko pod NŻ? w związku z czym, skoro go nie ma, to nie działają poprawnie i psują grę?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
hack mam o ile sobie przypominam tylko jeden - teengers_can_whowho
![]() parametry zaras napiszę |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
parametry nie maja tu nic do rzeczy, jesli gra dzialala wczesniej prawidlowo.
Jak rozumiem problem pojawil sie po odinstalowaniu Nocne Zycie? Widocznie jakies pliki zostaly uszkodzone. Po prostu zainstaluj The Sims 2 od nowa i wszystko bedzie dobrze. Dodatkow nie musisz usuwac- skopiuj sobie folder Downloads w inne miejsce, a po zainstalowaniu gry skopiuj go spowrotem i wszystkie dodatki pozostana nietkniete, a gra na pewno bedzie dzialac. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Bardzo Ci dziękuję!!! Teraz sprawdziłam: dzieje się tak na każdym otoczeniu, i pisze dokładnie "Działanie aplikacji zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta" A jak reinstalka nie pomoże? ;( Ostatnio edytowane przez martencja : 01.11.2005 - 13:46 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|