|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No i kolejny domek gotowy. Szczerze to on troche jest podobny do poprzedniego :con: no ale na czymś trzeba się wzorować
![]() Domek jest zamieszkały przez pana Wiesława Dużunia. ![]() ![]() ![]() Dom z lotu ptaka. ![]() I piętro. ![]() Kuchnia. ![]() Przedpokój... ![]() ...jak zwykle połącznony z salonem ![]() ![]() Łazienka. ![]() Mały korytarzyk na piętrze. ![]() Sypialnia. ![]() ![]() Zestaw " mały grill" ![]() ![]() Balkon. ![]() I to wszystko. Pewnie zauwarzyliście że oba moje domki są podobne. Ba no taki mam styl. Komentujcie ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiście, jest do dom Ćwirów i to mi sie nie podoba. Wogole na zdjęciu widac Majake i Henryka Ćwir Przerobić domek to każdy potrafi
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wątpie żeby była to przerubka domu Ćwirów ponieważ ten dom jest bliżej ulicy
Dom z zewnątrz mały i skromny dom dla 1 sima brak ogródka i ścierzki do skrynek jest mało okrągły czyli nie ma zaokrąglonych rogów Ocena z zewnątrz 9/10 ( obniża tylko ogródek brak basenu i ścierzki) Dom w wewnątrz ładnie urządzony najbardziej mi się podoba kuchnio jadalnia do saloniku wbija się podłoga z przedpokoju brzydko to wygląda mogłeś zrobić pół płytki na pół Ocena w wewnątrz 8/10 (przez podłge w saloniku i przedsionku mało rzeczy pusto tak) Ocena ogólna 8,5/10 |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
[/QUOTE][QUOTE]
Dom można "postawić" bliżej ulicy.Usunąć trawę, zbudować ulicę.Nie tak trudno.Albo jakiegoś hacka ściągnąć.No ale jeśli to nie jest dom Ćwirów to 8,5/10 ![]() Ostatnio edytowane przez Vegeta : 16.10.2007 - 18:43 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie Podoba Mi Się
Pozdr. ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Moniak nie musiałaś tego pisać
![]() ![]() Co do domku to nawet, nawet ![]() ![]() ![]() Podoba mi się w miarę kuchnia, przedpokój i salon. Na górze jest za pusto ![]() ![]() Podoba mi się bryła domu ![]() ogólnie 7,5/10 ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 13
|
![]()
No, nawet fajny domek. Kiedy miałam TS1 budowałam bardzo podobne. Małe i w mniej więcej takim stylu, jak Twój dom. Ja tylko dodałabym jakiś mały ogród przed nim, może mały basen.
Co do dodatków z neta - wcale ich nie musi być. Miło jest powspominać jak to się miało grę bez dodatków ![]() Jest ok, taz z 7/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wiesz, zastanawiałam się nawet czy nie wgrywać od nowa the sims1, tym razem bez dodatków i umieścić mój dom na forum,ale zbudowany tylko z użyciem dostępnych już odbiektów (bez rzeczy ściągniętych z internetu).I powiem ci właśnie, że budowałam bardzo, bardzo podobne.Taki sam styl, przede wszystkim drewno i wilele innych ceh(tylko działke miałam całąw drzewach).Dom bardzo mi sie podoba 8/10.
N@tA ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo ladne domki, jak na wersje clean TS1
![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ładny domek! 9/1o
Wiesz coś zauważyłem: Z lotu ptaka jest inna sypialnia a na zdjęciu też inna <?> |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|