Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.12.2005, 12:53   #1
lolicia
Guest

Post Patch..Hack czy coś takiego

Hejka :*

Otóż mam do Was taką prośbę:Moja koleżanka ma the sims 2 na studia..i dodatki ,które ściąga (meble,ubrania,fryzury) nie działają...pamiętam ,że trzeba coś ściągnać...tylko nie wiem gdzie to jest ?!!! Pomórzcie

P.S---I nikt nie znalazł tego domu na zlecenie do the sims 2 nocne życie: duży...umeblowany,z garażem !!! ale TYLKO DO NŻ!! Plisssssssssssssssssssssssss
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.12.2005, 12:55   #2
moniak1993
Guest

Domyślnie

Nie zaden patch czy hack ale MESHE!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.12.2005, 12:59   #3
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Cytat:
Napisał moniak1993
Nie zaden patch czy hack ale MESHE!
Hej, spokojnie... może i meshe... ale:
Może to recolory i potrzebny jest CEP? Nie orientujesz się czy ma Color Enable Package'a?
A może ściąga rzeczy które są niekompatybilne z Na Studiach?
stare 10.12.2005, 13:05   #4
lolicia
Guest

Domyślnie

Boshe...możecie mi podać...tego Mesha!!
Ja miałam coś podobnego W nocnym życiu..coś ściągnęłam..i mi teraz działają dodtaki...tylko nie pamiętam co!!!??może ktoś wie o co mi chodzi!?? ;(

P.S---Jak z tym domem!??????/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.12.2005, 13:08   #5
Lapis_Lasuli

Reputacja: 13
Domyślnie

Przy prawie każdym dodatku, który ściągasz, a nie jest to przekolorowany maxisowski przedmiot (lub przekolorowana rzecz do której wcześniej podano mesha), jest mesh. Jest to "siatka" tego przedmiotu. Dlatego przy pobieraniu, aby przedmiot działał, musisz ściągać właśnie meshe. My nie możemy Ci powiedzieć skąd ten mesh masz wziąć, bo nie wiemy co ściągałaś. A jeśli ich nie pobierałaś, to po prostu musiałabyś wejść na każdą stronę, z której brałaś dodatek i pobrać meshe.
EDIT: a jeśli "coś" kiedyś ściągnęłaś i nagle wszystko zaczęło działać, to podejrzewam, że po prostu brak Ci/koleżance nowej wersji CEP'a. Możesz ją pobrać np. z modthesims - http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=92541

Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 10.12.2005 - 13:23
Lapis_Lasuli jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.12.2005, 13:32   #6
lolicia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lapis_Lasuli
Przy prawie każdym dodatku, który ściągasz, a nie jest to przekolorowany maxisowski przedmiot (lub przekolorowana rzecz do której wcześniej podano mesha), jest mesh. Jest to "siatka" tego przedmiotu. Dlatego przy pobieraniu, aby przedmiot działał, musisz ściągać właśnie meshe. My nie możemy Ci powiedzieć skąd ten mesh masz wziąć, bo nie wiemy co ściągałaś. A jeśli ich nie pobierałaś, to po prostu musiałabyś wejść na każdą stronę, z której brałaś dodatek i pobrać meshe.
EDIT: a jeśli "coś" kiedyś ściągnęłaś i nagle wszystko zaczęło działać, to podejrzewam, że po prostu brak Ci/koleżance nowej wersji CEP'a. Możesz ją pobrać np. z modthesims - http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=92541

Oki dzięki....Spróbuje i Dam znać czy działa...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania