|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc mam nowy komputer, oraz wszystkie dodatki do the sims 2, Gdy w.łaczam gre wszytsko jest wporządku, ładna grafika, szybko chodzi itp. gram, gram i w pewnym momencie obraz robi sie czarny a światełko mojego monitora miga, i musze resetować komputer, dzieje sie tak tylko gdy gram w the sims, inne gry i programy działają normalnie. Mam monitor Samsung plazmowy a mój komputer to: Intel (R) Pentium (R) 4CPU 3.00GHZ 299. GHZ,512MB RAM, mam 120Gigabajtów i dużo miejsca wolnego miejsca. Pomocy
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
1. Sprawdź, czy karta jest kompatybilna z grą
2. Rusz myszką. ![]() 3. Poszukaj nowych sterownikąw do karty graficznej. 4. Jeśli nie pomoże napisz lub zadzwoń do pomocy technicznej... UN |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
to nic nie działa, ciągle sie wyłacza monitor i świeci sie lampka kontrolna, komputer sie zawiesza bo nie działa klawisz systemowy, moze ktos wie o co chodzi?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
a może dodatki?
:* Martencja |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
to tak:
-albo karta graficzna -albo kody -albo dodatki jezeli masz
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Możesz mieć za słabe chłodzenie na karcie graficznej, bądź za słabe zasilanie. Sprawdź też czy to czasem nie jakiś wirus.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja miałam to samo. Mam kompa o takich samych parametrach. Ja musiałam co chwilkę zapisywać ( co jakieś 10-15 min. ) !!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
hmmm... a długo masz tego kompa???..... rozkręć kompa, i wentylatorek... i wyczysc go z kurzu, być moze procesor się przegrzewa, bo klimka nie dziala
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
U mnie identyczne objawy powodowało złe chłodzenie. Jesli to HT to tym bardziej. Od czasu założenia bloku wodnego nic mi sie nie wyącza. Czarny ekran to często przegrzany proc. Tzn nie przegrzany ale wyłączony przez biosa ze wzgledu na możliwość przegrzania.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|