|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć tak jak na wstępie szukam super i przepraszam , że nadużywam waszej pomocy. Szukam : Windy, oświetlenia , dywanów , jakiś fajnych rzeczy żeby mógł zrobić centrum handlowe ale te rzeczy do centrum to takie jakie ma saya może ktoś je rozpozna prosze , a jeśli nie to dziekuje. Dziękuje i pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Windy będą w The Sims 2 Wlasny Biznes.
Pozatym napisz PM'a do Sayi albo kliknij do niej na gg to moze Ci poda stronki ?? :> |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Pytanie mnie nic nie da, moniak, bo nie pamiętam adresu strony i osobiście poradziłam Xsiverowi założenie tego tematu.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Cześć potrzebuje fonntany różnych wszystkie rodzaje.A i jeszcze mam pytanie nie do tematu czy w Nightlife można kupić mieszkanie ?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Co to za pytanie (?), bo nie wiem czy zrozumiałam... W Nightlife masz te same opcje, co w innych dodatkach i do tego dodatkowe. Naprawdę nie wiem, czy dobrze Cie rozumiem...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Czy w TS2 Nightlife można kupić mieszkanie i je urządzić tak jak dom. Pytam bo widziałem taki blok
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A tak przy okazji by ni zakładać kolejnego tematu. Potrzebuje do parceli publicznej:
- Witryn sklepowych (Tak że 3/4 ściany to szyba) - Manekinów - budek z fast-foodem (jak to się pisze ? 8D) |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|