|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Znaczy, dostałam na święta The Sims NS. I, jak próbuję wprowadzić studenta do akademika, to czas w ogóle nie leci. Znaczy, np. nutki z magnetofonu się ruszają, ale godzina się nie zmienia, a sim stoi w miejscu, jak żona Lota zamieniona w słup soli i żadna z czynności, która mu nakazuję, nie zostaje wykonana. Pokazuje się ikonka, ale sim jakby zamienił się w statuę. Próbowałam wychodzić, bez zapisywania i z zapisywaniem, tworzyć własnych studentów i brać ich z otoczenia, ale nic nie wychodzi. Wie ktoś, czemu tak się dzieje?
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie masz ściagniętych dodatków z neta?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Na szczescie prawie wszystkie moje dodatki to te nieszkodliwe. Ale nie całkiem pamietam, które to meble (choc mam ich naprawdę niewiele), a które nie. Te, co zapamiętałam, to usune, ale wszystkich chyba nie dam rady.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Saphiro , ja miałąm identycznie ! Otóż robiłam rodzine wprowadzalam ja do domu ...i co? czas się nie zmieniał , a oni byli jak posągi . Ale wyłączyłam kompa i włączyłam ponownie i mi działało
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Może ściągnij program The Sims 2 Content Manager Tool z tej stronki? Tylko nie wiem czemu u mnie się nie da wejść, żeby było po Polsku :con: Może u Ciebie się da. A jak nie to naciśnij na tę flagę, której znasz trochę język, np. angielską. Ten program w ogóle służy do sprawdzenia, czy nie masz wadliwych dodatków z neta. Jeśli są jakieś zaznaczone na czerwono, to powinnaś je usunąć.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a jeśli w czasie ładowania programu pojawił mi się komunikacik Error i program się wyłączył??? czy może byc to wina dodatków??
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=27030 Tu jest poradnik do SimPe ! Polecam
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|