|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
W tym temacie będzie można ściągać simy robione przeze mnie. Przed chwilą zrobiłam śliczną elfkę. Oto ona:
![]() Ściągniesz ją tutaj. W skład zestawu simki wchodzi/wchodzą: - spodnie, - koszulka, - karnacja, - oczy, - pieprzyk nas ustami, - włosy, - makijaż (różowa szminka, niebieski cień, jasny róż i tusz do rzęs), - kolczyki. Mam nadzieję, że zrobiłam wszystko dobrze... I sorry, że zdjęcie robione w warsztacie. Ostatnio edytowane przez Rafaello : 26.12.2005 - 17:03 |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Bardzo ładna simka
znaczy elfik Na zachętę 8/10 ![]() Neśa |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Szkoda, że dałeś ją w Body Shopie ale ogólnie simka pretty. - 7/10
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
. Mam nick Rafaello (TEN ), ale nie jestem facetem.
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
Rudzielec jest bardzo fajny, murzynka taka sobie ale ta ostatnia jest brzydka i straszna. Wybacz mi ale dam ci za te trzy 5/10, takie życie
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 10
|
Murzynka jest ładna, a ta ostatnia ma trochę jakby pomarszczoną twarz (taką bruzdę). Gdyby nie ta bruzda, znacznie lepiej by wyglądała.
Mi się podobają te realistyczne skiny, błyszcząca skóra. Ten obrazek na bluzce mógłby być umieszczony bardziej na środku.Z tych czterech Simek moim zdaniem najlepiej prezentuje się Murzynka i elfka.
|
|
#7 |
|
Guest
|
A teraz rudy piegus
:![]() Teraz udało mi się zrobić zdjęcie z bliska twarzy. A tutaj ją możecie ściągać. W skład zestawu simki wchodzą/wchodzi: - bluzka, - spodenki, - włosy (choć są Maxisowskie), - piegi, - oczy, - karnacja, - makijaż (beżowy cień, tusz do rzęs, jasny róż i ta taka jasna szminka). |
|
|
#8 |
|
|
Ta pierwsza Simka (elfka) lepsza
Choć ta druga ma ładne oczy, usta, ale ta fryzurka mi się nie podoba :con: Dwa warkoczyki... nigdy takiej nie lubiłam Ale z twarzy nawet ładna. Jakby tylko inne włosy miała, na pewno bym ją lepiej oceniła.
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
). Jedna to właśnie ten kucyk co ma pierwsza Simka, a drugie włosy to takie mało wiejskie. A takie rude z piegami, to mi się kojarzą z wiochą (chodzi o świnie, krowy itepe).
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że masz zamiar zrobić "wiejską" Simkę. Ale ta fryzura mimo wszystko mi sie nie podoba.
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|