|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ech było troche takich tematów . musisz mieć sims gwiazda i czarną róże dostaniesz od fanatycznego wielbiciela(czy jakoś tak)
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Musisz mieć the sims gwiazda.Musisz poszukać agenta w gazecie(tej drugiej)
Potem jedziesz do dzielnicy showbiznesu zdobywasz gwiazdki(To niejest takie łatwe musisz mieć dużo żeczy na fula co da ci specjalny grzyb który ściągniesz ze strony http://sims.kelsha.net/magic3.html Musisz najpierw mieć Winzipa żeby to rozpakować, ściągesz to gdzie chesz .Potem wchodzisz w to i klikasz na ten drugi plik (Nieten tekstowy) i dajesz Extract i wybierasz folder ... /gamedata/objects/Wchodzisz w tryb kupowania i dajesz różne , wszystkie.potem dajesz max needs , max personality, max interest,max skills.Ps.Jak dasz magic coins to dostaniesz mnóstwo magimonów ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
He chyba naprawde szukałeś bardzo nieuważnie . Czarne róże przynosi fanatychny wielbiciel jak ma się 2,5 gwiazdki i zostawia je gdzieś na działce. jeśli masz tego gościa Alfreda to możesz ich ni eznaleść bo on je wyżuca.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za odpowiedzi! Wiem, że czarne róże przynosi wielbiciel, ale nie każdy mój Sim jest gwiazdą i nie każdy jest magiem. Miałam nadzieję, że jest inny sposób na zdobycie tego składnika. Bęc!!!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|