|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam problem i nie mogę znaleźdż na formum takiego tematu.Otóż nie mogę kliknąć opcji nakłoń do jest szara i nie można jej kliknąć. Moja simka ma reputacje maksymalna dodatkowo dostaje punkty za reputację przy wykonywaniu pragnień i poprostu nie wiem nie potrafię mieszkał juz ze mną nawet sim ale też w ogóle mi to nie działa w innych rodzinach też nie POMOCY!!!!!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może za mało punktów?...
Albo - chociaż nigdy się z czymś takim nie spotkałam - sim, którego chcesz nakłonić, ma wyższą reputację niż sim, którym nakłaniasz. |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
A zdobywasz kolejnych przyjaciół? Bo reputacja dzieli się na przyjaciól - za dwóch masz już większą, większą i coraz większą...żeby mieć jeszcze więcej potrzeba zdobywac kolejne punkty ;D
A co do tego, że jest szara - może w pobliżu nie ma żadnej osoby, z którą sim mógbły wykonać daną czynność lub nie ma np. nic do posprzątania.. |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 25.01.2006 - 19:19 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Obok Wskaźnika Aspiracji masz taki szary pasek i to jest poziom reputacji
Dobrze wytumaczylem? Masz tu foto: http://sims2foto.w.interia.pl/Reputacja.JPG Ostatnio edytowane przez Pawlq : 25.01.2006 - 19:30 |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A może pobierałaś z netu jakiś dodatek, moda do gry, cokolwiek co jest niezgodne z podstawową formułą gry? Ja pobrałam patch żeby studentka miała opcję postaraj się o dziecko i miałam problem, odinstalowalam ten dodatek i po wszystkim. A może użyj Clean Installera? Moze pobrał ci się przypadkiem jakiś mod do gry, hack lub coś podobnego? Sprawdź. A nuż widelec masz jakieś wadliwe pliki i to one "robią cię w jajo"???
Ostatnio edytowane przez Anka18 : 28.01.2006 - 19:13 |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() 3maj się :* |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A jak najedziesz na pasek z reputacją to pojawi ci sie informacja.i tam pisze na dole jaki masz poziom reputacji i ile masz punktow reputacji.moze masz ich za malo by wykonac opcje.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|