|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc w tym temacie będe umieszczała wszystkie moje twory i stwory które stworzyłam
![]() 1. W całości: ![]() Twarz: ![]() 2. W całości: ![]() Twarz: ![]() Mam nadzieję, że się podobają. Jeśli nie, to powiedzcie do w nich jest nie tak, co ewentualnie zmienić. Jeśli będziecie chcieli to udostepnię je do ściągnięcia. |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Witaj,
przyznam szczerze że ta druga simka jak dla mnie jest ładniejsza. Co prawda bardziej podobają mi sie okrągłe twarze a nie trójkątne czy owalne ale mimo wszytko wygląda słodko. Pracuj dalej ![]() Mam pytanko - skąd masz te włosy blond? Pysia |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Pierwsza simka mi się nie podoba .Ale druga jest ok nawet very ok.Bardzo podobają mi się piegi.
|
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mi się właśnie pierwsza Simka bardziej podoba. Choć myślę, ze trochę przesadziłaś z akcesoriami- 3 kolczyki w twarzy i takie duże kolczyki- winogrona w uszach to jak dla mnie trochę za dużo. Ale twarz i fryzura mi się podobają.
Druga Simka też jest ładna (szczególnie fryzra), ale ten czerwony (czerwonawy?) cień nie współgra z piegami... Przynajmniej dla mnei. Pozdrawiam ![]()
#6 |
Guest
|
![]()
Mi sie obie podobają... Tylko tak jak napisała girl_nr_6 ta 1 ma troszkę za duzo tyvh dodatków... no bo 3 kolczyki+2 w uszach to troche za dużo
PS: Proszę,podajcie mi trochę stronek z fryzurami dla babek... Z góry dziekuję |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ta pierwsza mi się co prawda nie podoba, ale za to druga Ci się udała, wiesz?
Mogłabyś udostępnić do ściągnięcia twarz tej drugiej ? Proooosze ; ) |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
2 piekne tylko kolczyki 1 do bani prosze o zrobienie jeszcze jednej i dac 1 do sciagania
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Proszę, oto linki do ściągnięcia:
1. http://rapidshare.de/files/12076451/...Sims2Pack.html 2. http://rapidshare.de/files/12076688/...Sims2Pack.html Jestem w trakcie tworzenia 3 simki, postaram się zrobić mniej trójkątną twarz i nie przesadzić z akcesoriami ![]() P.S. Dzieki za wszystkie miłe komentarze :] |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Czekam na następna simkę i natychmiast sobie ściągam dwie pierwsze!
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|