|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wiem, ze tutaj jest parę tematów z prośbą o pomoc w tej dziedzinie. Przeglądałam fryzurki, do jakich podano tam linki, ale nie podobają mi się (bo ja też chcę włosy kręcone). Ale włosy jakich ja szukam muszą być nieprzeciętne, można powiedzieć nieziemskie. Mam taką ładną fryzurkę (chyba z strony peggysims blablabla) tylko ona jest taka ciemnoróżowa, wpadająca w fiolet, a mnie by się przydały identyczne, ale np. blond czy czarne, a tam były tylko te. Albo jakby mi ktoś podał link do pobrania programu, żeby zedytować te fryzurki co się ma, np, są takie ładne fryzurki, w The Sims2 (wersja podstawowa- nie pobierane z netu) to żebym mogła je zedytować, np. usunąć berecik (tam są takie ładne blond włosy w czymś a la berecik kobiecy ale taki zgrabniutki, ładniutki ale nie mam takiej fryzury bez beretu- a przydałaby mi się baaaaaaardzo). I te włosy to były takie półdługie [te fioletowe rzcz jasna](sięgają mniej-więcej do ramion) i są poskręcane w śliczne loczki, ale nie na całej długości tylko na końcówkach. Miałabym zdjątko- pokazałabym o co mi chodzi a tak trza sobie radzić. Także proszę o pomoc, nie piszcie- ten temat już był tylko skopiujcie rozwiązanie problemu (a konkretnie jego tekst, linki i fotki) i podajcie pod moim postem, bardzo proszę.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Kolor włosów możesz edytować w Body Shopie.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
juz robie fryz dla ciebie oczywiscie blond dam ci na PM z zdjeciem
Ostatnio edytowane przez Midey : 31.01.2006 - 18:34 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dzięki winklus. Jak możesz to zrób mi też rude i czarne plis............
Acha, PM to opcja prywatnej wiadomości, tak? Czy co oznacza ten skrót bo nie wiem. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Tak, pm(z ang. Private message) czyli prywatna wiadomość.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|