|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To są moje pierwsze simki na forum:
Jaśmina Petra: Shelia: I mojej roboty piżamka (robiona w paincie ![]() Sory za kryształek, ale nie mogłam inaczej. I przepraszam za jakość zdjęć, ale w JPG takie własnie mi się robią, a nie chciałam robić BMP Ostatnio edytowane przez riannon : 05.02.2006 - 18:59 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No więc tak:
Pierwsza- strasznie żółte włosy. Twarz też taka sobie. 6/10 Druga- niecierpię tej maxisowej fryzurki.. Szminka tez taka jakaś.. dziwna ![]() Trzecia- no tutaj jest dużo lepiej! Słodko wygląda w tych piegach ^^. Ale trochę za ciemne brwi. 9/10 Piżamka- misiu jest śliczny ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie podobają mi się :con: 1/10 :wacko:
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmmm to i ja ocenię
Simka nr 1 - Nie jak dla mnie okropna, taka plastikowa lala Simka nr 2 - Tez mi sie nie podoba ;p Simka nr 3 - no chyba najlepsza Ale i tak nie w moim typie ;p Piżamka no ładna, gdyby była jeszcze jakaś tekstura - zagięcia, fałdy materiału ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Simka 1 - Za żółte włosy, dolna warga ciut za duża. 7/10
Simka 2 - Też za duża dolna warga i rude włosy nie pasują do Murzynki, fajne ma kolczyki. 3/10 Simka 3 - To jest cudo! Bardzo mi się podoba i nie mam do niej zastrzeżeń. 10/10 Piżama - bardzo fajna, ale rzeczywiście jak już ktoś wcześniej wspomniał mogłaby mieć jakieś fałdki. 8/10 Ogólna ocena: 6,5/10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Pierwsza jest dla mnie śliczna... Ta w piegach też. Piżamka jest słodka
![]() 9/10 całokształt ![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 12
|
![]()
Wszystkie są śliczne, ale nie mają niczego takiego w sobie.Po prostu aż tak mi się nie podobają
pierwsza 3/10 dziwne te żółte włosy druga 3/10 trzecia 6/10 bo ładnie jej w piegach ^^ Edit: Oczywiście rób kolejne, na pewno będą lepsze ^^ trening czyni mistrza ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
podoba mi sie ostatnia simka
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|