|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co mam robić? Wszystkie płoty które ściągam mi nie chodzą. Czego to jest wina. Kiedyś już wgrywałem płoty ale je wykasowałem bo mi sie nie podobały(lol). One jakoś chodziły normalnie. Nie wiem co sie dzieje. Prosze o pomoc
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hmm moze sa potrzebne meshe O_o? <wiem ze to głupie> ale niektóre płoty są robione na oknach.Szczegołnie te z modthesims2
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ale nie chodzą w sensie, że się nie pojawiają w grze, czy może pojawiają się (kwadracik z gwiazdką), tylko że wyglądają, jak takie maxisowe? Jeśli wogóle się nie pojawiają, znaczy, że są jakieś wadliwe (czy wszystkie ściągałeś z jednej stronki i jednego autora?). Jeżeli się pojawiają, ale maxisowe, to nie masz mesha.
Skoro chodziły Ci inne, to z pewnością one były dobre, lecz te, które ściągnąłeś są złe. Ja przeważnie ściągam meble, ubrania i cechy genetyczne, przeważnie nic nie buduję i nie ściągam płotów, także nie znam się na tym. Może są w furtkach? Radzę sprawdzić stronę i następnym razem umieścić taki temat w podforum Problemy z dodatkami. Może nie wyrażam się zbyt jasno ![]() ![]() Pzdr. efcicek |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Niestety nic sie nie pokazuje, nie ma zdnego znaczka ani nic. a moglibyście mi podać jakieś linki do płotów bo może te które ściągam ą naprawde wadliwe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
co mam zrobić żeby ściągnąć meshe płotów z 11dots(to jest to gdzie są te kopuły) co trzeba z tej strony ściągnąć i gdzie wgrać żebvy chodziły te ogrodzenia. PLZ pomóżcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Po prostu ściągasz cały zip i wrzucasz wszystko do Downloads. Jeśli tak ci nie będzie działać, to musisz robić coś źle, bo ja też mam te płoty i jakoś wszystko działa.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|