|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
<Do pokoju wchodzi maleńka osóbka osłonięta wielkim, ciemnym płaszczem. Nieśmiało rzuca kilka zdjęć na biurko przed surową kobietą i zaczyna mówić>
Witam... Chciałam przedstawić dzisiaj moje "dzieło" ... Jest to domek niewielki, acz ładnie (moim zdaniem) wyposażony. Mieszka w nim młoda, śliczna simka, która poszła na studia, chcąc zdobyć dyplom matematyka. Jednak po pewnym czasie wyrzucili ją ze studiów, a ona, otrzymując niezła sumkę od rodziców - 70 000 simoleonów - wybudoiwała sobie gniazdko... Jako, że była rozrzutną pannicą, palmy zwoziła z Egiptu, a o popiersie swego dziadka - pisarza, musiała dosłownie błagać na kolanach. Ahh! Nie przedstawiłam jej! Oto Elżbieta Dąbek: ![]() A teraz przejdźmy do prezentacji domu: Domek w całej okazałości: ![]() Część salonu: ![]() Popiersie dziadka: ![]() A teraz... Łazienka: ![]() Sypialnia: ![]() Kuchnia, a właściwie kuchnia z aneksem jadalnym: ![]() (przepraszam za to lustro ;p) I rzut: ![]() I moja mała "rzeczka": ![]() To juz wszystko... Mam nadzieję, że będziecie oceniać obiektywnie i rzetelnie, hm? ![]() Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam : no_normal_pastell |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Hmmm... Niezbyt mi się podoba. Kolorki miejscami sie gryzą, a sam wystrój nie w moim guście. Lubię nowoczesność, której tutaj mi brakuje. Ponadto te palmy nie pasują mi do bryły. To tylko moje skromne zdanie. Czekam na kolejną Twoją pracę ;)
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Śliczny, mały, skromny domek prawie bez dodatków. Mniam. Co prawda brakuje mi ścieżki i ścianki działowej za biblioteczką, ale Twój projekt jest naprawdę miły dla oka.
Sayki nie słuchaj ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No, no, no całkiem w porządku domek. Co prawda zmieniła bym co nie co ale jest dobrze. Nie podoba mi się salon jakiś taki pusty i wielki. Najładniejsza jest łazienka. Przyczepie się jeszcze do tych palm bo nie za bardzo tam mi pasują, psują cały klimacik. Jak wspomniała Alia brakuje ścieżki ale na ogół jest dobrze.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmm wszystko super fajne ale odrzuca mnie trawa.Zbyt zielona.Aha i ten fotel w tej sypialni fioletowawej :]
:>> |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mi najbardziej do gustu przypadla kuchnia, przestronna i jasniutka. Reszta moze byc, ujdzie w tloku. Fajna rzeczka, tylko te palemki chyba bym zastapila innymi drzewkami.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Heh, nie bardzo mi się ten domek podoba...
Taki jest trochę dziwny... Nie wiem, jak to inaczej nazwać... Może tak: Ma kupę kasy, a ty ten domek zrobiłaś tak... najnormalniej na świecie!! To mnie wkurza. Dobra, ale jak tak to domek całkiem, całkiem... 7/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Domek całkiem całkiem. Przytulny, mało dodatków z netu. Aczkolwiek ogródek nieco pustawy, ale podoba mi sie. 9/10
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Bryła + Zgrabna i dopracowana bryła. Bardzo fajny kształt. - Źle rozmieszczone otwory. Na przykład okna w łazience. Na samej krawędzi wykusza. Nienawidzę okien przy krawędziach ścian, bo wyglądają tragicznie. Do tego nie podobają mi się dachy. - Szaro-bura kolorystyka nie za bardzo pasuje mi do dziewczyny dopiero co po studiach. Spodziewałbym się no nie wiem, wesołych kolorow, albo przynajmniej bieli ścian i czerwieni dachówek. Wnętrze + Dom wygląda na mieszkanie studentki matematyki, nie ma co! Jasny, niezbyt szalony... - Każde pomieszczenie jest mniej więcej z innej beczki: zaniedbany salon, nieco labolatoryjna kuchnia, babcina łazienka i pastelowa sypialnia. - Lodówka zasłania okno, telewizor i regał stoją na środku salonu. - Sypialnia wydaje się lekko pusta na ścianach, a salon w ogóle jest pusty... - Jak ściągam meble z internetu, to liczę, że będą pasować do pozostałych. Jeśli nie pasują, szukam do skutku, albo używam maxisowskich. A u ciebie? Całkowicie niepasujący do reszty łazienki sedes, łóżko nie pasuje do fotela czy stolika w sypialni... Muszę ci powiedzieć, że kuchnia jest idealna i prześliczna. Ogród - Brzydki. Zbyt zielony trawnik, zbyt odcinający się od tego wokół posesji (nie myślałaś o ogordzeniu?), ta palmy wyglądają żałośnie, nie wspominając już o tym stawie przy samej granicy działki. Po kij to? Poza tym straszne pustki. - Zero oryginalności. Po prostu. - Całkowicie nieprzemyślany. Nawet nie ma chodnika czy ścieżki prowadzącej do domu. - Żadnej funkcji. Nawet ładnie nie wygląda. Nie ma gdzie posiedzieć itd... Rozkład wnętrz + W pełni funkcjonalny i ciekawy. Chociaż zburzyłbym ścianę między kuchnią i salonem, a na ich granicy postawiłbym stół... + Pomieszczenia mają ciekawe kształty, tak w sumie nic dodać nic ująć. Razem 3,5/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|