|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Witam
Jestem nowy na forum zatem jest to mój pierwszy dom na forum. Mam nadzieję ,że wam się spodoba.Postanowiłem go tu pokazać bo to chyba mój najlepszy domek. Zdjęcia są takie małe dlatego ,że zapomniałem w opcjach zmienić na wielkie.![]() Bryła(noc): Bryła(dzień): Salon: Jadalnia: Kuchnia: Kącik do czytania: Łazienka na parterze: Sypialnia dziecka: Sypialnia rodziców: Łazienka rodziców: Przedpokój: Pokoik przy wyjściu do ogrodu: Korytarz na piętrze: Basen: Rzuty: Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:29 |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Bryla ladna, ale zewnatrz ogrod jest do kitu ;> hm, jak to mozna "ujac" . W srodku nie jest az tak zle ale nie przypadla mi do gustu pierwsza lazienka. Ciasna, a ja nie lubie ciasnosci x> i zreszta jest jakas taka ciemna...
5/10
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mi się podoba wszystko za wyjątkiem pokoju dziecka. A więc masz 8,5/10.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
WOW!!! Jestem druga. Lubie klimaty takie jak w tym domku. Naprawde podoba mi się on!
Tak trzymaj! P.S. Z jakich stron masz dodatki?? |
|
|
#5 |
|
Guest
|
Niezła robota. Domek ładny, nie mam nic do zarzucenia, podoba mi sie
Moja ocenka to 7/10
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ladny nowoczesny, stylowy domek. klimatyczny, przestronny, jasny salonik, jadalnia, kuchnia, sypialnia i kacik do czytania. To idzie ci na plus. Taki jest mniej wiecej moj styl. Nie mam sie czego przyczepic. Nie podoba mi sie jednakze parterowa lazienka. Dlaczego? kazdy mebelek jest z innej beczki. Szczegolnie miodowo-brazowa umywalka i lustro nie pasuje do zimnego niebieskiego na scianie i podlodze. Bryle brakuje jakiegos niskiego zadaszenia, no i zakwiecilabym ogrodek.
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Udany projekt... Dobrze dobrane wnętrza. Ale IMO ma parę niedoróbek. Ślepa łazienka... A ja mam klaustrofobię
, szafa na oknie w pokoju dziecka. Unikaj tego albo daj niższą szafę. Akwarium na oknie... Też niezbyt celny pomysł. Lepiej wyglądałoby na połączeniu 2 pomieszczeń. No i terakota w łazience rodziców. Eeee, jak glazura w ciapki - terakota gładka i na odwrót. Razem sprawia wrażenie zamętu.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Bryła super - nowoczesnaa *_*
Wnętrza świetne, ale zmieniłbym kilka rzeczy, których mi się nie chce wymieniać XD Alia - ja też mam łazienkę bez okna x> Nie ma to jak bloki <lol> |
|
|
#9 |
|
Guest
|
Spodobał mi się ten dom. Mógłbyś podać kilka stron gdzie pościągałeś dodatki?
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ech ta nowoczesność
Ja wolę, gdy w domu podłogi są drewniane, a ściany utrzymane w ciepłych kolorach. Wiem, wiem jaka ja jestem staroświecka No ale kazdy ma swój gust Mimo że jest nowoczesny, to bardzo mi się podoba. Fajna bryła. No i ta łazienka rodziców. Cud miód i coś jeszcze
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|