Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.02.2006, 11:18   #1
Kash
Guest

Domyślnie Marzenie Kash. [BRAK ZDJĘĆ]

Marzenie Kash

Ostatnimi czasy moi rodzice zainwestowali w przecudnej urody działeczkę. Że niby inaczej to trzeba będzie coś płacić, czy cośtam. Opcje na przyszłość:
a) sprzedanie działeczki za kilka lat
b) wybudowanie domeczku za kilka(naście) lat.

Oczywiście mnie samej o wiele bardziej podoba się opcja numer Dwa. Tak więc ostatnimi czasy siadając nad moimi Simami postanowiłam wybudować wymarzony domek dla mnie i rodziców. Nie sądzę, żebyśmy mogli go przenieść do świata realnego, bo nie ma garażu, więc tacie domek się nie spodoba. Ja jednak z chęcią bym w takim miejscu zamieszkała.
Dobra, nie nudzę wam tu, tylko daję zdjęcia, bo tylko na to czekacie, no nie? Podejrzewam nawet, że gdzieś się dopatrzycie moich klonów. Tzw. mnie, taty i mamy.
Zaczynamy.
Na sam pierw – nasza kochana rodzinka. Nie wiem, czy jesteśmy podobni do oryginałów pod względem rysów twarzy, jednak na pewno pod względem fryzur.
A oto nasz domek z przodu. Niestety, auto się trochę nie zgadza, bo mamy srebrnego forda Focusa. A tu takie pomarańczowe cuś. Pech.

Widok domu z tyłu, a raczej – z boku.

Dom w nocy.

Rzucik.

Mmmm… weranda?

Wiatrołap połączony z miejscem do zmieniania butów.

Jadalnia i kuchnia.

Kącik taty – laptop itede.

Salon z kominkiem i rogówką.

Telewizor i wieża.

Łazienka.

Sypialnia.

Mój pokój, z bałaganem, bo jak wszystkim wiadomo, kocham pluszami i bałaganiara ze mnie.

I na końcu – ogródek z boku.

Ech. Znowu nie mam wełny.

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 10:42

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.02.2006, 11:32   #2
Cocco
Guest

Domyślnie

Ładny, bardzo. Tylko te białe ściany w kuchni i salonie mi nie pasują. Aaa... I zapewne wymaga NS? Szkoda, chętnie bym go ściągneła.

stare 24.02.2006, 12:32   #3
OlaSims2
Guest

Domyślnie

No piękny domek, taki realny Bardzo mi się podoba 10/10

stare 24.02.2006, 15:12   #4
Mateo
Guest

Domyślnie

super ten domek podoba mi się i to bardzo dasz do sciągnięcia?? a i mam pyt. odnośnie kilku mebli, ale to już na PM

stare 24.02.2006, 15:33   #5
riannon
Guest

Domyślnie

Powiem, ze bardzo mi się podoba Śliczny jest i ma swój klimacik.

stare 24.02.2006, 16:38   #6
Cocaine
Guest

Domyślnie

Kash, pozwolisz, że dasz to do ściągnięcia, a ja sobie zamieszkam w twoim domeczku :>

stare 02.03.2006, 14:51   #7
Figgy
Guest

Domyślnie

Hm, bryła domu zwykła, często spotykana, prosta.
Ogólnie dom mi się podoba, chociaż z pewnością coś tam bym w nim zmieniła, ale mimo to sprawia wrażenie ciepłego i rodzinnego. No może z wyjątkiem paru pomieszczeń, np. salonu czy kuchni.
A co do ogródka - trochę pustawy i ... bez wyrazu (?). Nie wiem jak to określić. Po prostu - nic mnie w nim nie "pociąga". Jest, bo jest. Myślę, że przydałoby się dorobić jakiś mały staw z uroczymi roślinkami .
No. To chyba na tyle.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania