|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Tytułem krótkiego wstępu...
Zauważyłam,że to dział,w którym najczęściej dochodzi do pierwszych razów.Więc ja też chcę w końcu to przeżyć. ![]() Przedstawiam Wam jeden z moich domów.Domek jest typowo wakacyjny,ale co tam,można i w nim zamieszkać na zawsze, jak to uczynili moi bohaterowie po spędzonych w nim kilku dni urlopu. Domek jest zbudowany na wyspie,dokładnie nad morzem,a jeszcze dokładniej na klifie,może nie spadnie. ![]() BRYŁA ZA DNIA I W NOCY RZUTY: PARTER PIĘTRO A to właśnie rodzina,która spędziła tu wakacje Ok,wejdźmy do środka. ach,te kobiety,znajdą lustro i zaraz się przeglądają ![]() jedziemy stereotypami-kobieta w kuchni ![]() ....a typowy facet-przed telewizorem ![]() ....to rozumiem-poszerzanie horyzontów.... (MAŁY GABINECIK) ...ale tylko dopóki kobieta nie zawoła na obiad.... (JADALNIA NA ŚWIEŻYM POWIETRZU) Przechodzimy na piętro(jest tylko jedno) KORYTARZYK Po prawej SYPIALNIA RODZICÓW oraz GARDEROBA TARAS z widokiem na zachody słońca albo gwiazdy jak kto woli ŁAZIENKA RODZICÓW ewentualnie w sytuacji awaryjnej wszystkich domowników Przechodzimy do POKOJU CHŁOPCA który jak widać uwielbia zabawę w piratów i jego ŁAZIENKI oraz BALKONIKU I to już całe wnętrze.Teraz spowrotem na dół. PATIO w dzień wieczorem można zrobić małego grilla albo pojawią się na nim czarownice i wchodzą w kadr ![]() jak przystało na wakacyjny dom,musi być i BASEN no i została PLAŻA,dzika plaża,schodzi się na nią niej schodkami opalanko,zabawa w piratów a wieczorem... ognisko tylko żeby się nie skończyło tak KONIEC O rany,udało się,oczywiście nie obyło się bez problemów,był nawet falstart,bo trochę techniki i człowiek się gubi,ale się udało,ufffffffff.Dziekuję mamie,tacie,bratu,kotu.....a właściwie aniołom stróżom,którzy tu czuwają. ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 10:48 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się! Dom jest rzeczywiście wakacyjny, świetnie zaprojektowany, ale nie podoba mi sie jedno: morze. Jakieś dziwne, ale i tak przy tak fajnym domku na nie nikt nie zwraca uwagi
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
PIEKNIE!
Wszystkie pomieszczenia sa utrzymane w tych samych kolorach,to lubie! Jest przejzyscie,przede wszystkim przyjemnie i nowoczesnie.W dodatku basenik i ta boska plaza.Plaza po prostu wymiata ;] Zakochalam sie w tym domku!!Ja chce tam jechac na wakacje ;< 10/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nic dodać nic ująć
![]() daj do sciągnięcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ojej, chyba gubię się w labiryncie tych płotków na obejściu xd
Na zewnątrz jest tak nieciekawie, w środku w porządku, ale pomieszczenia za ciasne. Strrasznie mi się podoba ten stolik na ostatnich zdjęciach, przed basenem i plażą *_* Po prostu boski *,* Najgorsza z tego wszystkiego jest chyba plaża - rzeczy, które tam ustawiłaś, wyglądają jak rozsypane śmieci XD Tak ogólnie 7/10. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No jest za dóżo pomieszczeń...
Więc ogólnie: Bryła 10/10 Zewnątrz 10/10 Wewnątrz 10/10 Pomysł 10/10 40/40- ... Wierz że mi przypomniałaś "The sims: Wakacje" ? Zamieżam przez ciebie je zainstalować jutro, żeby sobie pograć. ![]() PQZRQ @Edit: Posiadaczo najleprzego nicka (Vanillienné) Gdzie się głubisz? Dla mnie ten labirynt jest boski! Wejscie na basen,samochodu, do domu i na plażę! Ostatnio edytowane przez Pawlq : 26.02.2006 - 21:56 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Hm, no dla mnie troszkę za mało przejrszyste *,*
Ale ja bym się w szczerym polu zgubiła, więc sza x> |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
no wiec... ogolnie budynek sprawia mile wrazenie , z zewnatrz jest fajnie zagospodarowany, choc bryla mi sie nie podoba, taka zwykla, prosta.
duzy plus za morze...ktore wyglada bardzo realistycznie. co do wnetrza to szczerze mowiac zadna sztuka zapchac domek dodatkami, prawie zawsze to wyglada ladnie, wiec raczej zero w tym twojej inwencji.to by bylo na tyle. pozdrawiam |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Super! Extra willa! No normalnie wymarzone wakacje na morzem, tylko troche małe to morze
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Łał! fajny pomysł na domek i super architektura, utrzymany w nowoczesnym klimacie, super ! daje 10/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|