Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.03.2006, 19:47   #1
Bad_Peter
Guest

Domyślnie Wiejskie domostwo - czyli pierwszy domek Bad Peter'a [BRAK ZDJĘĆ]

Hehe zrobiłem dla was jeden domek ale nie tylko jeden. Narazie publikuje jeden. Jeżeli wam się spodoba to może umieszcze go do ściągnięcia. Oceniajcie go w skali od 1 do 10. No to ja pokazuje screeny xD Nie spodziewam się oceny roku ale może komuś sie spodoba

No i to koniec Pokazwalem juz wszystkie screeny Teraz oceniajcie

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:32

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.03.2006, 19:58   #2
Wika
Guest

Domyślnie

Bryła ciekawa, ale wnętrze mnie nie zachwyciło. Strasznie ciemno, a w pokoju nastolatka/nastolatki łóżko nie pasuje do reszty. Mało przytulny.
Ocena: 5/10

:*
Pozdrawiam

stare 06.03.2006, 20:00   #3
Bad_Peter
Guest

Domyślnie odp

Taak z tym łózkiem nastolatki to masz racje Nie mialem innego to mi najbardziej pasowala bo z innym bylo by jeszcze gorzej. Ciemny noo to było celowe, bo to dom drewniany taki wiejski. Nie wiem czy klimat mi wyszedl ale jak na pierwszy raz to chyba nie najgorzej co? xD

stare 06.03.2006, 20:06   #4
Wika
Guest

Domyślnie

Nie jest tragicznie... Nie chcę się zbytnio wymądrzać, bo ja nie potrafię wcale budować (wychodzą mi parterowe kwadraty ). Ale wiejskie to to nie moje klimaty są i wyraziłam swoje zdanie na ten temat

stare 06.03.2006, 22:19   #5
Angel com
Guest

Domyślnie

Ychmm... jak na pierwszy dom jest nieźle,, ale.. ogród jest jakiś niedopracowany i jak na moje gusta.. przedmioty (tzn. roślinki kamyczki) sa ustawiae zbyt regularnie. Bryła nieciekawa... wygląda jak jakaś kawiarnia ten dom z powodu dość sporego tarasu parasola, krzeseł i stołów. Wewnątrz jest stanowczo za ciemno, ja przepadam za jasnymi kolorami i światłem, a co gorsza elementy nowoczesności przeplatają się w TYCH samych pomieszczeniach z elemantami echm.. jak to wyrazić... no... takimi troszkę starszymi...( :con: no co?) -_-'uff. Na przyszłość staraj się bardziej dopasować meble. (proszę wybaczyć błędy interpunkcyjnę i jakiekolwiek, bo się śpieszę... a jutro bym o tym poście zapomniała, skleroza nie boli jednak)

stare 07.03.2006, 07:29   #6
Mgiełka
Guest

Domyślnie

A mi się właśnie ogród podoba. I bryła domu też No ale te wnętrza... Trochę w nich pustawo i ciemno, chociaż mówiłeś, że miało tak być. Ale domek na wsi też mógłby być jaśniejszy. I tak jak już ktoś wcześniej wspomniał przeplatanie sie np. komputera, nowoczesnych przedmiotów ze starymi. No jak zobaczyłam ogród, to myślałam, ż będzie trochę ładniej i w środku. Kuchnia ładna Ci wyszła. Napewno starałeś się. Ja dam Ci 6/10.

stare 07.03.2006, 14:50   #7
Bad_Peter
Guest

Domyślnie odp

W następnym moim domku zastosuje sie do waszych zastrzeżeń i sprobojr zrobić lepszy xD Dzięki za oceny Bo mimo iż widzicie błey to teraz będę wiedział jak poprawić. Nowy dom nie bedzie juz wiejski. Będzie jasny, ladny i nowoczesny

stare 07.03.2006, 16:28   #8
Chocolatté
Guest

Domyślnie

Widać, że się starałeś :) Aczkolwiek, domek na wsi powinien być jaśniejszy, dodatki, które oczywiście (mówię o tych, co zostały zastosowane) są dobre, tylko takie bardziej wiejskie by mogły być (poszukaj w wyszukiwarce, tu, na forum, a napewno coś znajdziesz :)) Hmm, co jeszcze? Taak, łóżko w pokoju nastolatki nie pasuje, ale nie jest źle. Nie podoba mi się stół w kuchni, bo wygląda mi to na stołówkę. Ogólnie mi się podoba, widać, że się starałeś. Pozdrawiam ^^

stare 08.03.2006, 19:49   #9
Wickoo
Guest

Domyślnie

Szczerze? ani troche mi sie nie podoba Pokoje masz zdecydowanie zbyt wielkie, takie to sie robilo w the sims 1, bo tam jakos tak dziwnie bylo

A w dwojce to trzeba sie postarac zeby wszystko zmiescic na malej powierzchni, zeby bylo przytulnie i ogolnie tako jako ;-)

stare 08.03.2006, 20:41   #10
Bad_Peter
Guest

Domyślnie odp

Heh spox. Następny mój dom postaram się zeby był dużo lepzsy. Ale dzięki za skomentowanie tego

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania