|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hehe zrobiłem dla was jeden domek ale nie tylko jeden. Narazie publikuje jeden. Jeżeli wam się spodoba to może umieszcze go do ściągnięcia. Oceniajcie go w skali od 1 do 10. No to ja pokazuje screeny xD Nie spodziewam się oceny roku ale może komuś sie spodoba
No i to koniec ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:32 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bryła ciekawa, ale wnętrze mnie nie zachwyciło. Strasznie ciemno, a w pokoju nastolatka/nastolatki łóżko nie pasuje do reszty. Mało przytulny.
Ocena: 5/10 :* Pozdrawiam |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Taak z tym łózkiem nastolatki to masz racje
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie jest tragicznie...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ychmm... jak na pierwszy dom jest nieźle,, ale.. ogród jest jakiś niedopracowany i jak na moje gusta.. przedmioty (tzn. roślinki kamyczki) sa ustawiae zbyt regularnie. Bryła nieciekawa... wygląda jak jakaś kawiarnia ten dom z powodu dość sporego tarasu parasola, krzeseł i stołów. Wewnątrz jest stanowczo za ciemno, ja przepadam za jasnymi kolorami i światłem, a co gorsza elementy nowoczesności przeplatają się w TYCH samych pomieszczeniach z elemantami echm.. jak to wyrazić... no... takimi troszkę starszymi...( :con: no co?) -_-'uff. Na przyszłość staraj się bardziej dopasować meble. (proszę wybaczyć błędy interpunkcyjnę i jakiekolwiek, bo się śpieszę... a jutro bym o tym poście zapomniała, skleroza nie boli jednak)
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A mi się właśnie ogród podoba. I bryła domu też
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
W następnym moim domku zastosuje sie do waszych zastrzeżeń i sprobojr zrobić lepszy xD Dzięki za oceny
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Widać, że się starałeś :) Aczkolwiek, domek na wsi powinien być jaśniejszy, dodatki, które oczywiście (mówię o tych, co zostały zastosowane) są dobre, tylko takie bardziej wiejskie by mogły być (poszukaj w wyszukiwarce, tu, na forum, a napewno coś znajdziesz :)) Hmm, co jeszcze? Taak, łóżko w pokoju nastolatki nie pasuje, ale nie jest źle. Nie podoba mi się stół w kuchni, bo wygląda mi to na stołówkę. Ogólnie mi się podoba, widać, że się starałeś. Pozdrawiam ^^
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Szczerze? ani troche mi sie nie podoba
![]() ![]() A w dwojce to trzeba sie postarac zeby wszystko zmiescic na malej powierzchni, zeby bylo przytulnie i ogolnie tako jako ;-) |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Heh spox. Następny mój dom postaram się zeby był dużo lepzsy. Ale dzięki za skomentowanie tego
![]() ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|