Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.03.2006, 14:47   #1
*Linka*
Guest

Domyślnie Moje simki

Jak narazie 3 simki. Nie są to Hollywodzkie piękności, ale dla mnie są wystarczające. Są do siebie podobne, ale wkoncu, to siostry. Nazywają się Tired (z ang. zmęczony; sama nie wiem po co im takie nazwisko). Jedna nawet troche przypomina Jeniffer Lopez / ale naprawde tylko troche/. Toteż tak ma na imie

Jennifer:

Lizzie w wersji zwykłej:

Lizzie w wersji "hardcorowej":

Mandy:

edit: kolejne 4 simki.

Tym razem starałam się, żeby simki były od siebie różne, nie wiem w jakim stopniu mi to wyszło, ale zwróciłam większą uwagę na nosy i oczka.

Carmen:

Georgia:

Mary:

Jane:

Najgorsza jest chyba Georgia, bo najmniej się starałam. Reszta nawet nie najgorsza, ale cóż, wy oceniajcie!

Tak, ja wiem o tym, że są nieładne i nie ma w nich nic szczególnego. Ale komentujcie. Bedę wiedziała czego unikac nastepnym razem / i nie piszcie, żebym unikała forum /

Ostatnio edytowane przez *Linka* : 14.03.2006 - 21:27

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.03.2006, 15:09   #2
*Linka*
Guest

Domyślnie

Kurka, z początku obrazki wyświetlały się bez problemu. teraz mam same krzyżyki. Wyświetla wam sie?

stare 14.03.2006, 15:24   #3
Apostołka

Reputacja: 13
Domyślnie

nie, ja nie mam nawet krzyzykow :1smutny:
stare 14.03.2006, 15:26   #4
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Nie wyświetlają się (ja też jak Polcia, nie widzę nawet krzyżyków Najlepiej nie dawaj na interię (bo często przekracza się limit transferu i zdjęcia się nie wyświetlają), tylko na http://www.imageshack.us
Klikasz "przeglądaj", wybierasz obrazek z komputera, klikasz "host it!" i czekasz, aż się załaduje nowa strona. Gdy się załaduje, kopiujesz kod z okienka, obok którego jest napis "Hotlink for forums (1)" i wklejasz do posta. I tak z każdym zdjęciem.
Kiedy wkleisz, ocenię Simki.
Isi jest offline  
stare 14.03.2006, 15:44   #5
_Harumi_
Guest

Domyślnie

A mi sie wyświetlają, poza tą ostatnią.
Są ładne, nie powiem. Trochę takie maxisowskie, posciągaj trochę dodatków, może uzyskasz lepszy efekt. No i koniecznie zmień w opcjach jakość grafiki, bo to psuje Simki.
Rób ich więcej, bo ładnie Ci wychodzą.
Edit: ostatnią też już widzę. Całkiem, całkiem, ale ma zbyt pociągłą twarz.

Ostatnio edytowane przez _Harumi_ : 14.03.2006 - 15:47

stare 14.03.2006, 16:14   #6
Melicyanda
Guest

Domyślnie

Nie ma krzyżyków, nie ma nic:/.Szkoda ....

stare 14.03.2006, 16:14   #7
Isi

Domyślnie

W tej chwili mi się też wyświetlają, ale za godzinę mogą przestać. Albo teraz mogą się komuś innemu nie wyświetlać.

Szkoda, że grafika jest dosyć kiepska, ale trudno...
Ne powiem, że Simki są nieładne, ale rzeczywiście nie ma w nich nic szczególnego. Twarze są zwykłe, nosy takie same, oczy takie same u trzech Simek. Poza tym wszystko maxisowe... Wiem, może z jakichś powodów nie ściągasz żadnych dodatków, przez to Twoje simki są takie zwyczajne.
Najbardziej podoba mi się pierwsza (no, trochę podobna do Jennifer, ale to nie do końca to , ma ładną twarzyczkę, dwóm kolejnym nie mam nic do zarzucenia (poza "zwykłością" i zwyczajną fryzurką, za którą nie przepadam), a ostatnia niezbyt mi się podoba... Ma zbyt duże usta i zbyt pociągłą twarz. Ale ta fryzurka to moja ulubiona.

Czekam na następne Simki.

EDIT: A teraz, gdy już oceniłam, nie wyświetlają się. Wrzuć lepiej na imageshack.
Isi jest offline  
stare 14.03.2006, 17:44   #8
Melicyanda
Guest

Domyślnie

No i mam te simki.
Jennifer:Nie ma dodatków:/.Ale si.ę przeżyje.6,8/10
Lizzie w wersji zwykłej:Bu ... ;(5/10
Te ostatnie mi się nie otwierają;(.

stare 14.03.2006, 18:31   #9
*Linka*
Guest

Domyślnie

Podam linki

http://krooffcia.w.interia.pl/mandy1.PNG

http://krooffcia.w.interia.pl/jennifer1.PNG

http://krooffcia.w.interia.pl/lizzie.PNG

http://krooffcia.w.interia.pl/lizzie1.PNG

A mnie już wszystkie się wyświetlają.

Jennifer już wrzuciłam. Wugląda tak :

Ostatnio edytowane przez *Linka* : 14.03.2006 - 18:35

stare 14.03.2006, 21:47   #10
Isi

Domyślnie

Po pierwsze to może dawaj nowe Simki w nowym poście. Bo jak tak będziesz edytować to temat nie "podskoczy" na liście i nikt się nawet nie dowie, że dałaś coś nowego. Poza tym w pierwszym poście zabraknie Ci kiedyś miejsca na Simki.
To teraz przejdę do oceny:

Simki są o niebo lepsze niż poprzednie! Wszystkie różnią się od siebie, polepszyłaś też jakość zdjęć. Dobrze, że jest tak różnorodnie, korzystając tylko z tego, co oferuje Maxis, nie jest to takie łatwe.

1. Twarz ma oryginalną, ciekawą. Ładne usta. Tylko ta fryzurka mnie odtrąca, bo jej po prostu nie lubię. Ale tą Simkę stawiam na drugim miejscu wśród Twoich.

2. A ta właśnie najbardziej mi się podoba. Czapka, kolor włosów, cera i makijaż oczu komponują się ze sobą, twarz Simki jest dość nietypowa- te wystające kości policzkowe. Fajnie wygląda.

3. Nieźle, właściwie wszystko mi się podoba, tyle że czoło jest odrobinę za wysokie. Ale gdybyś je obniżyła, twarz byłaby "typowa", czyli ta najczęstsza robiona przez userów.

4. Najmniej mi się podoba, przede wszystkim ze wzgledu na nos. Wydaje się trochę spłaszczony, bez urazy, ale trochę "prosięcy". Gdyby nie on, wszystko byłoby dobrze.

Teraz Twoje Simki nie są już tak do siebie podobne, ale 3 pierwsze mają niemal takie same nosy. Czekam na następne,

pozdrawiam
Isi jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania