|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nudziło mi się, bo jestem chory więc stworzyłem następne moje dzieło.
Dzieło nazywa się Akademik "Klasa". Nie wiem dlaczego klasa, ale jakoś tak wyszło... Maskotką Akademika jest Duży pluszowy MIŚ.Budynek jest "nowoczesny" tzn. z dodatkiem Własny Biznes. Zapraszam do oglądania!!! I jak? Odrazu chciałbym przeprosić za krzesła, że nie są wsunięte. Przepraszam za małe zdjęcia, bo nie umiem wklejać je na [ur]imageshack.us[/url] Prosze o komentarze. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:33 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ładne..ale czemu tylko 1 zdjęcie...ale bardzo podoba mi sie bryła
![]() edit: wnętrze też jest cool... daję 10/10 Ostatnio edytowane przez diza : 18.03.2006 - 16:11 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No, bardzo ładny i funkcjonalny akademik. Zdjęcia są małe, ale da sie z nich cos odczytać. Nie podoba mi sie tylko ta jadalnia(stołówka, jak kto woli)
![]() Ogółem 9/10 ![]() P.S Tez jestem chora, (biedny mój nos, wstretne katarzysko, kości mnie bolą...Ratunku!) |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dzięki za ocenke. |
|
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A proszę bardzo ![]() |
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Chcesz ściągnąć? Prosze bardzo:
http://rapidshare.de/files/15826126/...lasa_.rar.html |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Akademik jest ładny, wszystko do siebie pasuje, nie mam sie czego przyczepić. No, może tylko tego że zdjęcia są za małe
8/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się twój akademik. Na zewnątrz i wewnątrz wygląda ekstra!
10/10 ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Akademik całkiem fajny. Dobrze, że powstrzymałeś się od oczo***nych kolorów które były w twoim poprzednim akademiku. Ogólnie podoba mi się ale wierze, że stać cię na zrobienie czegoś lepszego
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|