Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.03.2006, 13:10   #1
Terierek
Guest

Domyślnie Biznes się zazielenił [BRAK ZDJĘĆ]

Oto pragnę państwu przedstawić mój kolejny wspaniały domek , a konkretniej Biznes. Tym razem moja produkcja przybrała kolor zielony. Serdecznie zapraszam do oglądania i oceniania.

Przód domu (W dzień)
Wkoło przedsiębiorstwa rosną brzozy i białe stokrotki , mają symbolizować delikatność.

Przód domu ( w nocy)

Kiedy wejdziemy do srodka ujrzymy niewielkie pomieszczenie czyli poczekalnię. od razu możemy zwrócić się do pani kasjerki , poprosić o numerek i wypytać o interesujące nas rzeczy.
Za panią kasjerką widzimy piękne zdięcia modelek , mają nas one zachęcić do skorzystania z usług firmy.

Jednak nim uda nam się skontaktowac ze stylistą czekają nas długie godziny czekania. Nie martwmy się , w poczekalni jest przyjemny kacik w którym można poleżeć na poduszkach i poczytać nowe wydanie "Twojego Stylu"

W końcu ten upragniony momęt , zmiana wyglądu. Wchodzimy do pomiszczenia w którym czeka już na nas stylista i ruchem reki wskazuje fotel.
Ile tu kosmetyków , nie zabrakło jednak miejsca na ozdoby. na ścianach wiszą kolorowe i zabawne lampki.

Potem możemy udac się do sklepu by kupić zalecane kosmetyki lub po prostu jakiś modny ciuszek.

Jesli musimy iść za potrzebą skierujmy się do małych drzwi w sklepiku. Prowadza one do małego holu z którego mozemy wejść do łazienki.
Tymczasem jeśli na kogos czekamy mamy szanse się umalować.

Lub porozmawiac z kimś siedząc na pufach.

a jesli wypozyczymy klucz możemy wykąpac sie w luksusowej łazience.

Jeszcze rzut.

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:37

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.03.2006, 13:20   #2
Xsiver sim
Guest

Domyślnie

Supppper Daje 120/10.Gustowne z pomysłem ładnie wykonane. PS Udostępnisz ? Skąd masz rzeczy? Jestem pierwszy

Ostatnio edytowane przez Xsiver sim : 25.03.2006 - 15:06

stare 25.03.2006, 13:28   #3
Meraja
Guest

Domyślnie

Fajna bryła, ładny kolorek (lubię zieleń ) tylko w niektórych pomieszczeniach to mi tak troszkę pustawo -.- , no, ale to taki malutki minus daję ci 8/10

stare 25.03.2006, 13:45   #4
Nirrti
Guest

Domyślnie

Ja osobiście nie lubię zieleni, ale wykorzystałeś taki ładny odcień, więc nie mam zastrzeżeń. Ogródek zachęcający. Wnętrza trochę blade i jak napisałą Meraja, pustawe, aczkolwiek wykonane z gustem. Masz ładne dodatki. Jeszcze jedna rzecz, simka ma okropny makijaż, więc jest słabą reklamą dla takiego salonu.
Domek ładny, lecz nie oszałamiający: 8/10

stare 25.03.2006, 13:49   #5
linkinhay
Guest

Domyślnie

Nie powiem, ładniutka i przytulna chata Lubię zielony Super meble... No i co tujeszcze dodać? 9,5/10

stare 25.03.2006, 15:39   #6
kira1992
Guest

Domyślnie

Ogólenie to mi się podoba. Ładne meble... chociaż łazienka jest taka ''pusta'' tylko wanna w niej jest. Na dodatek czarna...
Ocena 7/10

stare 25.03.2006, 15:44   #7
Cocco
Guest

Domyślnie

Nie podoba mi się. Wszystko z sunair sims, no i w ogóle, budynek nie w moim stylu.

stare 25.03.2006, 15:52   #8
Terierek
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał agata
Ogólenie to mi się podoba. Ładne meble... chociaż łazienka jest taka ''pusta'' tylko wanna w niej jest. Na dodatek czarna...
Ocena 7/10
w łazience nie ma tylko wanny , po prostu kamera mi się nie zmieściła. Spójrz na rzut.

stare 25.03.2006, 18:00   #9
marandile

Reputacja: 14
Domyślnie

Co do salonu, to całkiem ładny, tylko trochę pusty i nie lubię dodatków. Więc daje 5/10.

A teraz krótka lekcja języka polskiego (wybacz, ale nie mogę się powstrzymać Pozatym robię to dla twojego dobra).
Odkąd "momęt" pisze się przez "ę"?? (Kiedy to przeczytałam przypomniał mi sie serial "daleko od noszy" hehe ). Otóż pisze się tak: MOMENT. Mam nadzieję, że zapamiętasz. Miłego dnia i weekendu (jeśli sie jeszcze nie skończył).
for more than
flesh

http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431

Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo
marandile jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania