|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Adres: Ul. Ziomkowa
Cena: ok. 40 000 tysiecy. Dom dla jednej osoby. Z dodatkami. Wymagane Nocne Zycie (i chyba NS) Krotki opis : Dom jest przeznaczony dla jednej osoby, dla somotnego sima ktory uwielbia luksus. Pobierz: http://laykayduk.w.interia.pl/domy/Ul.%20Ziomkowa.rar Zaczynamy. Wiec dom ogolnie: ![]() ![]() ![]() Wejscie do domu. ![]() Gdy juz wejdziemy do domu, widzimy salon. ![]() Kuchnia: ![]() ![]() Lazienka ![]() ![]() Na Drugim pietrze znajduje sie mini-salon i pokoj simki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I to wszystko. Pozdrawiam =* Pees; Dodaje jeszcze raz, bo temat sie usunal. ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ha podoba mi się... Oprócz tej "szklarni" z przodu.
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Domek jest bardzo ładny. Tylko ta szklana kopuła wygląda dziwnie. Łazienka jest śliczna i podoba mi sie to pięterko jest b.ciekawie zrobione.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
domek naprawdę wyszedł ci bardzo ładnie, tylko jak już tu inni pisali te szklane 'coś' nie podoba mi się.
|
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Super 10/10
jak zrobiłaś to na 9 zdjęciu ten salon tak u góry???Prosze odpisz |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
SUPER! Bardzo mi się podoba! Na zewnątrz PIĘKNIE. Kuchnia jakaś taka trochę niepasująca do reszty. Salon zarąbisty!
P.s. Gdzie sypialnia??? |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]()
Napoczatek zaczne od tego ^^
Cytat:
Ana01, to mzoesz zrobic w poctawowce nawet. Nie ma znaczenia ;] Ja zrobilam w nz, ns.. ^^ Ale ogolnie to mzoesz zrobic w the sims. A chodzi ci o fortki? Normalnie zrobilam zeby byly wysokie sciany na drugim pietrze. I uchwycilam sciany z pierwszego. Sa 2 pietra ![]() |
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ano jest. Ale wcześniej się nie wyświetlała. Zwracam honor
![]() P.s. Nie "nie zauważyłeś" tylko "nie zauważyłaś". Jestem dziewczyną ![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|