Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.02.2004, 08:04   #1
izalewka
Guest

Domyślnie

rzeczywiscie mój sim miał zły chumor i nie chciał wejsc. teraz wszystko jest w porzadki. Ale mam pytanie zwiazane z pyłem chochlikó. byłam u wszystkich sprzedawców i nigdzie go nie ma. A jak wykoman jakies zadanie to dostaje pióro, rzęsy, konfeti, albo lodowe oko. Dlatego nie wiem gdzie tego pyłu chochlików szukać.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.02.2004, 08:29   #2
Moniczykita
Guest

Domyślnie

Masz zamało czarodziejskich pieniędzy ( magimony ) wiec nie mozesz kupic..Amozna je kupc u chochlika w abrakadabrowie albo jak niektoxi mowia ze to motyl to wlasnie u niej mozesz kupic..Nie pamietam ile kosztują niestety, ale zeby zarobic magimony to musisz brac udzial w roznych pokazach albo pojedynkach itp.

stare 03.02.2004, 08:44   #3
CRAVEN
Guest

Domyślnie

Możesz go kupić u wróżki Mary za 20 ileś magimonów. Pewnie niewiedziałaś bo on niewystępuje pod nazwą Pył chochlików, tylko MAGICZNY PYŁ !

stare 03.02.2004, 09:08   #4
izalewka
Guest

Domyślnie

ale ja miałam 100 magimonów i nie było tego pyłyu chochlikó. A teraz doczytałam , ze on pojawia się jak dziecko bawi się pudełkiem, ale nie mam dziecka. A tu jeszcze napisaliscie , że jest on pod nazwą magicznypył. Czyli magiczby pył to tosamo co pył chochlików????????????????

stare 03.02.2004, 09:22   #5
CRAVEN
Guest

Domyślnie

Doładnie!! Pył chochlików to to samop co magiczny pył ale co innego niż ten pył z pudełka!!

stare 03.02.2004, 10:18   #6
Szynszyl
Guest

Domyślnie

Kupuj go u wrózki Mary na tym stoisku

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania