|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej, przepraszam, że zaśmiecam forum, ale mam taki głupi problem:
Jak spotykam się z jakimś simem, jest wszystko ok, super. No i jak nawiążemy już trochę bliższą znajomość, to chcę poflirtować. Tylko, że... NIE MA TAKIE OPCJI!! Tzn. jest flirtowanie, ale można tylko przyjrzeć się Simowi. I nie jest to wywołane małą ilością punktów!! Nie, mają ponad 80 i się przyjaźnią, ale nic z tego nie będzie dopóki nie bęczie bardziej... "romantycznie". Proszę pomóżcie!! Mam dodatki z neta, ale wyłączone... ;( ;( ;( |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nie, to dorosłe simy... I moja simka (nazwijmy ją powiedzmy "Ania"), Ania umawiała się z jednym... myślałam, że to jakiś błąd po patchu z neta, więc go usunęłam. Potem myślałam, że może z nim się nie może zgadać, ale na pożegnanie się pocałowali, a w menu nie było ani pocałuj ani flirtuj... :1smutny: Jestem zrozpaczona, bo tak długo starałam się wpaść na jakiegoś wampira, a teraz wszystko się sknociło!! Mam wszystkie dodatki...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Zrób tak - przenieś cały katalog EA Games z Moich Dokumentów np. na pulpit.
Przeinstaluj Simsy - odinstaluj i zainstaluj ponownie. Potem wrzuć ten sam katalog co go przeniosłaś na właściwe miejsce. Ale bez katalogu Downloads. Odpal simsy. I sprawdź. Jeśli okaże się, ze masz właściwe interakcje poszukaj błędów w katalogu Downloads. Jakiś dodatek zakłóca działanie gry. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Czy ten drugi sim jest wampirem?
Jeżeli tak, to nie będzie miłości pomiędzy 'Anią' a wampirkiem, do póki 'Ania' sama nie stanie się wampirkiem. Mam nadzieję, że pomogłam ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hmm... zauważyłam, że w folderze downloads, niektóre pliki (szczególnie przedmioty) zaznaczone są na niebiesko. Może to ma jakieś znaczenie?
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |