Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.04.2006, 22:11   #1
Czajniczek
Guest

Domyślnie zero flirtowania

Hej, przepraszam, że zaśmiecam forum, ale mam taki głupi problem:
Jak spotykam się z jakimś simem, jest wszystko ok, super. No i jak nawiążemy już trochę bliższą znajomość, to chcę poflirtować. Tylko, że... NIE MA TAKIE OPCJI!! Tzn. jest flirtowanie, ale można tylko przyjrzeć się Simowi. I nie jest to wywołane małą ilością punktów!! Nie, mają ponad 80 i się przyjaźnią, ale nic z tego nie będzie dopóki nie bęczie bardziej... "romantycznie". Proszę pomóżcie!! Mam dodatki z neta, ale wyłączone... ;( ;( ;(
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.04.2006, 08:32   #2
Anex
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Polly
Hej, przepraszam, że zaśmiecam forum, ale mam taki głupi problem:
Jak spotykam się z jakimś simem, jest wszystko ok, super. No i jak nawiążemy już trochę bliższą znajomość, to chcę poflirtować. Tylko, że... NIE MA TAKIE OPCJI!! Tzn. jest flirtowanie, ale można tylko przyjrzeć się Simowi. I nie jest to wywołane małą ilością punktów!! Nie, mają ponad 80 i się przyjaźnią, ale nic z tego nie będzie dopóki nie bęczie bardziej... "romantycznie". Proszę pomóżcie!! Mam dodatki z neta, ale wyłączone... ;( ;( ;(
To jest tak w jednej rodzione czy we wszystkich??I jakie masz dodatki do TS ? Ja też tak miałam podobnie:/Musisz jeszcze większe kontakty nawiązać i pożegnać się z tym simem i jak przyjdzie następny raz to oni na przywitanie się pocałują i będzie chyba już flirtowanie pocałunki spróbuj tak zrobić,a i czy te simy to nastolatki??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2006, 09:04   #3
Czajniczek
Guest

Domyślnie

Nie, to dorosłe simy... I moja simka (nazwijmy ją powiedzmy "Ania"), Ania umawiała się z jednym... myślałam, że to jakiś błąd po patchu z neta, więc go usunęłam. Potem myślałam, że może z nim się nie może zgadać, ale na pożegnanie się pocałowali, a w menu nie było ani pocałuj ani flirtuj... :1smutny: Jestem zrozpaczona, bo tak długo starałam się wpaść na jakiegoś wampira, a teraz wszystko się sknociło!! Mam wszystkie dodatki...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2006, 09:34   #4
Margierytka
Guest

Domyślnie

Zrób tak - przenieś cały katalog EA Games z Moich Dokumentów np. na pulpit.
Przeinstaluj Simsy - odinstaluj i zainstaluj ponownie. Potem wrzuć ten sam katalog co go przeniosłaś na właściwe miejsce. Ale bez katalogu Downloads. Odpal simsy. I sprawdź. Jeśli okaże się, ze masz właściwe interakcje poszukaj błędów w katalogu Downloads. Jakiś dodatek zakłóca działanie gry.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2006, 11:32   #5
gruszka.
Guest

Domyślnie

Czy ten drugi sim jest wampirem?
Jeżeli tak, to nie będzie miłości pomiędzy 'Anią' a wampirkiem, do póki 'Ania' sama nie stanie się wampirkiem.
Mam nadzieję, że pomogłam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2006, 16:56   #6
Czajniczek
Guest

Domyślnie

Hmm... zauważyłam, że w folderze downloads, niektóre pliki (szczególnie przedmioty) zaznaczone są na niebiesko. Może to ma jakieś znaczenie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2006, 18:49   #7
elkakub17
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Gruszka
Jeżeli tak, to nie będzie miłości pomiędzy 'Anią' a wampirkiem, do póki 'Ania' sama nie stanie się wampirkiem.
Ja moją simkę umawiałam z wampirem i wszystko było dobrze, mogli flirtować i całować się. A może niech ten wampir ją ukąsi i wtedy sprawdź czy będzie dobrze. Zawsze możesz tego nie zapisywać ,ale będziesz wiedziała czy to dlatego
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.04.2006, 08:18   #8
Margierytka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Gruszka
Mam nadzieję, że pomogłam
Troche mi to nie pasuje. Miałam kilka zakochanych par z pełnowymiarowymi opcjami flirtowania i całowania, gdzie jedno było wampirem a drugie normalnym simem...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania