|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Strona zewnętrzna:
Widok z gigantycznej góry za parkiem: Biała Wieża, czyli mini centrum handlowe Zachodniengo Centaura oraz skrawek dużego basenu: *nie miałem zdjęcia w dzień Parter wieży (restauracja i kawiarnia): Pierwsze piętro (kobiece centrum dla kobiet xD ): Drugie piętro (sklepik dla zapominalskich): Trzecie piętro (ubikacje): Widok z samego "szczytu" schodów: Jacuzzi: Baseny: Kilka zdjęć nocą: Może by tak sobie potańczyć i pośpiewać, czyli wieś tańczy i śpiewa. xD Masełko maślane. xD xD xD. Patrzcie: Kącik "wyciszeniowy": Zdjęcia perspektywiczne: Po całym dniu wrażeń czas na wezwanie taksówki: :ts2: :ts2u: :ts2nl: :ts2hp: :ts2ofb:
Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 13:03 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ocenię na razie to, co jest.
Bryła niczego sobie, to co mnie od razu razi w oczy, to ten okropny posąg[rzeźba?] nurka. Zdecydowanie za mało roślin. W mini centrum handlowym jest nieźle, a gdyby nie te okropne dyskotekowe, migające lampy, które toleruję tylko w nocnych klubach, byłoby jescze lepiej. ocena 7/10 Czekam na resztę zdjęć |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mi sie podoba. Bardzo fajny i sympatyczny pomysł. Tylko, jak dla mnie to bardziej aquapark, ale ...
![]() ![]() ![]() Daję 7,5/10 ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciekawy pomysł. Z zewnątrz jest bardzo ładnie. Szczególnie podoba mi się basen i schodki do niego. Budynek jesy bardzo eeee... prostokątny. Trochę za bardzo. W środku jest pustawo, a kolory są 'oczo***ne'.
6,5/10
#5 |
Guest
|
![]()
no to tak:
1. budynek musiałem wybudować duży, a za razem zajmujący mało miejsca. od początku było planowane że będzie prostpkątem 2. w salonie urody miało być wścielke różowo 3. te lampy to nie wiem, dlaczego tak powstawiałem (wyjątek: salon urody) 4. dołożyłem zdjęcia 5. nie myślałem o tym, ale to moja pierwsza pokazówka xD 6. na parterze jest też restauracja *szpan* ;> no to joł vel amen |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No sama nie wiem. Bryła jest ciekawa. Ale coś mnie w tym razi. Na razie nie wiem co, ale jak się dowiem to napiszę
![]() P.s. Małe pytanko które mnie nurtuje. Otóż, czy wszyscy fryzjerzy w WB jak kogoś obcinają tą zawsze muszą zchrzanić? Bo na wszystkich ilustracjach zawsze tak widać (a sama nie mam WB więc nie sprawdzę ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
To centrum wprost tętni życiem. Jest fantastyczne i na zewnątrz i wewnątrz.Nic do zarzucenia
10/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wszyscy sie czepiąja tego "Dla Zapominalskich", mi się to podoba, jednakowoż też się czepię. Trochę tam za pusto. I ten wielki nurek mi nie pasuje, mógłby byc goryl ^^ 9,5/10
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|