|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam wieeeeeeeeelki problem ;(
Przy instalowaniu Na Studiach , a dokładniej gdy gra jest aktualizowana występuje bład i wszystko się odinsalowywuje... Pomocy ! Mam orginała [ts i tsns] iii szkoda wszystkeigo, kasy i wogule ;( Proszę, jak rozwiazać ten problem...? Z góry dziękuje :* ;( a i ejszcze jak proboje instalować nocne życie to wszystko się wiesza i tak samo lipa ;( Ostatnio edytowane przez katero : 20.04.2006 - 14:26 |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Zrób wszystko co napisane tam w tym linku, który podała Ci Satine. Jeśli to nie pomoże, ściągnij sobie patch z EA, zainstaluj TS 2, zainstaluj patch i dopiero "Na Studiach". Jeśli ten patch z EA nie zadziała, to kliknij na niego prawym przyciskiem myszy, wejdź we właściwości i tam masz zakładkę "zgodność",i spróbuj tam coś pokombinować. Czasem to pomaga.
Oczywiście możesz zrestartować komputer,kiedy podczas instalacji instalator chce zaktualizować grę. Wtedy możesz grać w "Na Studiach", ale nie będziesz mieć "Nocnego życia". Próbuj i napisz jak Ci poszło. I napisz co Ci się dzieje z tym "Nocnym życiem"? |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
noo już sobie poradziłam.
poprostu zainstalowałam 2 części w tybie awaryjnym... tymi innymi sposobami była lipa. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|